perjantai 23. heinäkuuta 2021

Lidlin villattomasta langasta parit sukat


Mikähän järjenköyhyys on vallinnut silloin kun olen tätäkin lankaa Lidlistä hamstrannut. Useampi vuosi siitä ainakin on aikaa. Värisävyt varmaan osuneet silmiin ja käsi on käynyt. Nyt helteillä ajattelin koittaa että miten lanka kulkee puikoilla. Menihän se siinä vaikka vähän narisikin. 

Lanka tuntuu jotenkin silkkiseltä kierteisyytensä ansiosta vaikka ei ole silkkiä nähnytkään. Materiaali 70% polyakryyli, 23% viskoosia (bambu-sellukuitua), 7% polybutyleenitereftalaattia. Käyttökokemusta ei ole vielä enkä luule että omiin jalkoihini edes laitan. Onhan tämä lanka varmaan ihan kiva sellaiselle joka ei voi villasukkia pitää pisteleväisyyden takia mutta tuskin talvella mitenkään lämmittävät.

Eka pari on kokoa 38-40 ja toinen 36. Isommassa parissa neuloin vain ja katkaisin langan jatkaen siitä heti toiseen sukkaan. Ei ollut tarkoitus edes yrittää samanraitaisia saada pariksi. Aika hienosti se onnistui ilman yrittämistä. Pienemmässä parissa piti ottaa pätkä lankaa välistä pois kun sen parin yritin saada samanlaisin raidoin.

Molempaan pariin meni hiukan alle 50g ja jäi parsintalankaa jos kovin äkkiä kuluvat rikki. Neulottu 2½:n puikoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti