maanantai 17. helmikuuta 2020

Testineulontana Vihreä viehätys

Kolmas pari testineulontaa Sukkaneuvos Katja Makkoselle. Mallin nimi on "Vihreä viehätys". Tässä ei ollut mitään vaikeaa kun mallikuvio oli samaa toistoa. Alunperin otin ohuemmat langat ja neuloin jo nilkkakavennuksiin melkein kantapäähän asti kun totesin ettei mahdu aikuiseen jalkaan ollenkaan. Ei muu auttanut kuin purkaa se tekele pois ja ottaa langaksi vähän paksumpi eli Nalle. Eikä Nalleakaan ollut tummanharmaana joka oli ohjeen pohjaväri niin otin sitten mustaa.
Lankoja meni tähän pariin 125g ja neuloin kirjoneuleen 3:n puikoilla. Terän kavennuksessa vaihdoin 2½:n puikot ettei yksinkertainen neule tullut liian harvaa. Vaikka tykkään ohuemmista langoista kuin Nalle niin täytyy sanoa että valmista tulee nopeammin.

6 kommenttia:

 1. Nämä ovat kauniit kuten kaikki tekemäsi sukat. Pidän tuosta vihreästä väristä erittäin paljon, hyvä yhdistelmä mustan kanssa ja kivat kuviot.

  VastaaPoista
 2. Nuo on varmaan lämpöiset kun on noin tiivis kirjoneule, aika ärtsyt värit;)
  Mulla kans tulee niin nopsaan Nallen paksuisella kun ohuemmalla yleensä neulon. Viimeksi mustat sukat systerille tuli ilta/sukka. Ei siihen pysty fingering-langalla vaikka kuinka tikuttelisin. Taitaa nuo SukkaFinlandiassa kilpailevat kyllä siihenkin pystyä;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Välillä on kiva neuloa helppoakin.

  VastaaPoista
 4. Ai jee miten upeat sukat, vihreä on minun lempivärinikin, tykkään todella.

  VastaaPoista