sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Testineulontana Leijona

Tässä tulee toinen pari testineulontaa Sukkaneuvos Katja Makkosen mallilla. Nämä sukat oli aloittanut jo ennenkuin sain neulottavakseni ne Kukko-sukat. Tässäkin Leijona oli se joka itseäni innoitti kun olen horoskoopiltani Leijona. Sitten tultiin siihen ongelmaan ettei minulta löytynyt noita värejä lankoja joita leijonaan tarvittiin. Ruskea ja keltainen eivät kuulu mun väribalettiini ollenkaan.
Eihän siinä sitten auttanut muu kuin alkaa katsella nettikauppojen tarjontaa. Kun olen Adlibrikselta usein tilannut jotain lankoja niin sieltä löytyi juuri sopivan värisiä tähän projektiin. Usein olen niitä edullisimpia lankoja tilaillut mutta nämä langat eivät olleet tarjouksessa. Katja laittaa ohjeeseen lankojen menekin paksuimman lankamerkin mukaan joten tilasin sitten näitäkin sukkia varten melkein puolet liikaa. Yllätys oli se että ihan vieras lanka mulle mutta tykästyin heti. Niin ihanan pehmeää ja puikoilla suorastaan vauhdilla soljuvaa lankaa. Norjalaista 80% superwash villa ja 20% nylonia vahvikkeena.
Vaikka näitä itselleni sitten alunperin ajattelin niin terä jäi liian lyhyeksi ja kun testiä neuloin, en voinut itse alkaa suunnittelemaan mitään lisää. Olisihan tuohon voinut muutaman senttimetrin lisää tehdä mallin siitä kärsimättä. Lankojen kulutus on 122g ja neulottu 3:n puikoilla.

7 kommenttia:

 1. vautsi!!
  onpas viidakkomaisen kauniit sukat:)))
  Mukavaa alkanutta helmikuuta!,Sinulle Pirena:)

  VastaaPoista
 2. Wau! Tosi hienot. Ja vielä horoskooppihengessä mukana:)

  VastaaPoista
 3. Nämähän on aivan mahtavat sukat. Jos ois tiikeri niin mun isosysterille olis ihan pakko tehdä. Onneks ei;)

  VastaaPoista
 4. Käyppäs Pirena :)kurkkaamassa ,minun blogia!!
  Siellä on Sinulle !yllätys!! :) ONNEA!!!

  VastaaPoista