lauantai 28. tammikuuta 2023

Kuurankukkasukat

Taas yksi pari noista paksuista langoista eli 7 Veljestä ovat molemmat. Ohjeen nimi on Novitan Kuurankukka mutta paremmin sopisi Kesäkukkia niinkuin eräs kommentoija sanoikin kun julkaisin kuvan omassa profiilissani fb:n puolella. Nämä langat jälleen niitä ystäväni edesmenneen äidin jäämistöstä. Yritän saada pussissa olevia pieniä jämiä käytettyä loppuun niinkuin nyt tämän kirjavan langan sainkin. Mummukka oli silloin neuloessaan pätkinyt joitain lankoja niin että sai värit sopimaan. Minä nyt yrittelen näistä loppunupuloista saada jotain aikaiseksi.

En jaksanut ohjetta seurata muuta kuin tuon mallipiirroksen osalta. Muuten neuloin ihan normisukat. Alkuresori, kantapää ja kärki ovat oman suunnitelman mukaan. Kirjavaa lankaa oli sen verran että melkein pääsin teräosan loppuun. Värit ovat sukissa päinvastoin kun jaoin kirjavan langan kahtia ja aloitin päistä katkaisematta lankaa. Hiukan jouduin kaivelemaan niistä pätkistä lisää kuvioiden loppuun. Olivat varmaan samasta kerästä alunperin kun näyttää niin samalta.


Sukkien paino 120g ja neulottu 3:n puikoilla. Neuloin molempia samaan aikaan kaksilla lyhyillä sukkapuikoilla kun en ole vielä sitä looppaamista sukkien kanssa opetellut. 

1 kommentti: