sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Kukkakuviomyssyjä japanilaisella mallilla

Taas tapahtui hurahtaminen nimittäin tähän japanilaisen mallikirjan kuvioon jota olen joskus aikaisemminkin käyttänyt. Yhteen myssyyn ja ainakin kolmeen sukkapariin. Jotenkin tuntuu että mun pää vaatii enemmän kiemuroita mallissa kuin ihan perussukan neulominen. Valmistuukin nopeammin kun jälki on kaunista.

Piti ensin aloittaa vain pääpanta mutta ajattelin että myssyllä on enemmän käyttöä tai sitten en vaan osannut lopettaa ajoissa kun oli juuri alkuun päässyt. Päälaen kavennukset vähän aiheuttivat päänvaivaa mutta siinä ne neuloessa selkiintyivät. 

Lanka molemmissa sama Dropsin baby merino 100% villa. Eikä tarvitse ajatella että pistelisi päätä kun lanka on niin ihanan tuntuista. Olen molemmat myssyt kastellut lämpimässä vedessä, antanut liota ainakin puoli tuntia. Sitten puristellut kuivumaan eikä ole mihinkään lörpähtänyt vaikka joku sanoi että merinovilla helposti venähtää. Sopivat päihin joiden ympärys 55-60cm. Pinkin myssyn langankulutus 67g ja valkoisen 62g. Molemmat neulottu 3:n puikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti