lauantai 5. marraskuuta 2022

Pinkki perusbaskeri

Nyt on joku baskeribuumi meneillään kun niitä tulee melkein kuin turkin hihasta. On tosi kiva neuloskella kun ovat ihan eri laatua lankaa kuin sukissa käytettävät. Tämä baskeri meni eräälle vanhemmalle naisihmiselle joka tykkää pinkistä yhtä paljon kuin minäkin.


Nyt kun muutenkin yhdistellään mielellään huiveihin ja myssyihin ja muihinkin neuleisiin kahta eri lankaa niin olen nyt näihin baskereihin koittanut sitä käyttää. Kun on monia kivoja lankakeriä joita vain yksi kappale niin sitten vain etsimään samaa sävyä toinen yhtä yksinäinen. Riippuen langan paksuudesta niin melkein niistä kahdesta eri kerästä saa yhdistettynä yhden myssyn.

Tähän baskeriin käytin Dropsin Baby Merinoa joka on 100% merinovillaa ja toisena lankana perulaista 100% alpakkalankaa. Hyvin kävivät yhteen kun ovat melkein samaa sävyä ja kun yhdessä neuloo niin ne muuttuvatkin samansävyisiksi. Alpakkalangassa ei ollut metrimäärää/50g että sitä meni vähän toista kerää kun merinolangasta jäi tähteeksi yhdestä samanpainoisesta kerästä. Lankojen yhteiskulutus oli 97g. Neuloin resorin ja päälaen 3½:n ja välin 4:n puikoilla. Tuli lämmin baskeri eikä ihan isompikaan puhuri mene läpi. Valmiina myssynä otin vielä harjan käteeni ja karstasin sisä- ja ulkopuolelta vähän karvaiseksi. 

1 kommentti: