lauantai 26. marraskuuta 2022

Perussukkia peruslangoilla

Jokunen sukkapari välillä myssyjen lomaan. Nämä kaksi sukkaparia ovat taas paksummasta eli 7 Veljestä-langoista. Kyllähän paksulla langalla äkkiä valmista tulee mutta ei mulla niin kiire olekkaan että näihin mieltyisin.

Tähän miesten sukkapariin löysin sinisiä lankoja mutta en ihan tarpeeksi että olisi hienosti laskeutunut väritys alaspäin. Ohje on Lankavan Kaiku ja vaikka mallikuvio on tosi yksinkertainen, vain nurjia ja oikeita silmukoita joiden paikkaa vaihdellaan eri kerroksilla niin silti piti oikein ajatuksella miettiä että mikä väri mihinkin kerrokseen tulee. Yhden kerran katkaisin väärän värin mutta pari langanpätkää lisänä ei missään tuntunut lankojen päättelyssä.

Toinen pari langan sävytyksen puolesta on tyttöjen sukat. Enkä yhtään yrittänyt kohdistaa noita raitoja. Sattui vaan tuurilla menemään kohdilleen. Nämä ihan normaalit perussukat. En osaa enää itse suunnitella mitä voisi yhdistää tuohon lankaan muuta kuin mustaa tai valkoista ja tehdä tylsää raitasukkaa. Tähän tyttöjen sukkapariin meni lankaa 89g ja neuloin 3:n puikoilla. Kaiku-sukkiin meni lankoja 120g ja neuloin 3½:n puikoilla. Koko miesten sukissa 43.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti