sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Sinertävää ja punertavaa

Sukkia vaan pitää neuloskella vaikka hellettä pukkaa. Kun olen mielestäni hidas neuloja niin harvoin enää uskallan aloittaa puseroa tai huivia mutta pienemmät tekeleet sentään valmistuvat viikossa. Varsinkin jos saan neuloa kirjoneuletta tai pitsikuviota sukkiin niin valmistuvat nopeammin kuin ihan sileää oikeaa olevat. On niin paljon mielekkäämpää kierrellä lankoja eri kuvioihin.

Tämä sinertävän parin malli oli jonkun muun esittelemä fb:n puolella jossain neuleryhmässä niin heti näytti siltä että sellaiset täytyy saada puikoille. Ilmainen ohje löytyy Kotivinkin sivuilta. Varren luontikerroksen tein vähän eri tavalla kuin ohjeessa. Loin molemmalla värillä samanaikaisesti eli jokatoinen silmukka eri värillä. Ohjeessa oli luotu vain sillä tummemmalla värillä. Molemmat langat Nalle aloe vera ja yhteiskulutus 64g. Neulottu 3:n puikoilla. 

Tämä toinen pari on Merja Ojanperän Näyttävimmät villasukat-kirjasta ja nimeltään Kapriisi. Lankavalinta ei osunut ihan nappiin kun mallia ajattelee mutta välillä menee metsään. Kyllähän nuo pitsikuviot erottuvat mutta langan värivaihto on tarkoitettu sileään neuleeseen. Lankaa kului sukkapariin 54g ja neuloin 2:n puikoilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti