maanantai 13. kesäkuuta 2022

Pinkit simpukkareunaiset kukkasukat

Kesän tullen täytyy muutama pari neuloa näitä lyhytvartisia melkein perussukkia. Siis muuten perusmallia mutta varressa silmukoiden luominen virkkuukoukulla ja puikolla. Tuosta päällekirjotusta kukasta tykkään yli kaiken kun se silmukoiden jäljittely on vaan niin kivaa. Tässä sukkaparissa vaan en oikein tahtonut löytää itseltäni sopivia, hyvin erottuvia lankoja. Kaikki vaaleanpunaiset tahtoivat olla samaa sävyä. Kun oikein kaivelin lankapussejani niin löysin sentään erisävyisiä tarpeeksi.


Muuta tylsää näissä sukissa ei ole kuin se että joutuu koko matkan neulomaan sileää neulosta. Pienillä puikoilla tiheää niin aikaa vierähtää. Kantapää ranskalainen ja siihen kantalapun reunaan 3 silmukkaa ainaoikeaa. Saa niin siistin lapun reunan kun kerää silmukat niistä reunanypyistä. Hyvät reissuneulottavat kun ei tarvitse ohjetta seurata. 

Tämä Opal-lanka on vallan ihanan soljuvaa puikoilla. Näin kun tykkään ohuista langoista ja 2:n puikoista. Sukkien paino 57g kun tein varteen muutaman kerroksen enemmän korkeutta kuin aiemmin neulomiini.  

2 kommenttia:

  1. Jopa on ihanat sukat! Ritva

    VastaaPoista
  2. Niin kauniit kesäsukat! Varren kuviointi ja kukka. Päälipistely on minulle tuskallista. On niin kaunista, kun joku oikein taitaa pistelyn :)

    VastaaPoista