sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Oranssin pirteyttä

Vähän iloisuutta tähän synkkään maailmanlaajuiseen tunnelmaan. Näin tuossa pari viikkoa sitten jonkun esittelemät sukat jotka olivat tosi kauniit. Piti heti etsiä ohjetta ja laittaa samaiset sukat puikoille. Malli on Sari Suvannon Kin-sukat. Helppo malli neuloa kun olen tuota valepalmikkoa neulonut jo tässä pitkin talvea. Eikä tuo isompi palmikkokuviokaan vaikea ole.

Kaikki muuten hyvin mutta mun kädet ei meinaa kestää tuota paksua lankaa. Jonkun parin aina ohuiden lankojen välissä saa neulottua. Tämä lanka on kyllä värin puolesta oikein silmiä hivelevää jos verrataan harmaaseen tai mustaan. Kyllä joku kuvioneule aina sileän voittaa jopa ajallisesti.



Lankaa meni sukkapariin 112g ja neuloin 3½:n puikoilla. Ohjeessa oli koko 38-39 mutta piti kärkikavennukset tehdä joka kerroksella ohjeesta poiketen. Olisivat tulleet liian isot käyttäjälleen.

2 kommenttia:

  1. Pirteät sukat. Kaunis palmikkokuvio sukissa.Just , sukkiin menee yki 100 g ja kerät on 100g eli on aina ostettava kaksi kerää, jos aikoo tehdä yksiväriset sukat.

    VastaaPoista
  2. Kaunis malli ja väri. Varmasti mukava ollut myös neuloa :)

    VastaaPoista