keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Vaalea lila vauvansetti

Vielä löytyy aiemmin neulottuja junasukkia jotka vaativat kavereita. Junasukkia on niin kiva neuloa sellaisina välitöinä missä ei tarvitse ohjetta lukea niin niitä on useampikin pari odottamassa pieniä jalkoja.
Tätä vaaleaa lilaa lankaa oli vain yksi 50g:n kerä enkä alunperinkään ajatellut että siitä muuta tekisin kuin ehkä parit junasukat. Nyt kun tuo myssy tuntuu niin kivalle ilman ommeltavia saumoja niin piti neuloa sukille lisuketta. Vaikka pienillä puikoilla neuloinkin tiivistä niin ei siltikään riittänyt loppuun asti eli peukuttomat lapaset saivat kärkeen toista väriä. Tein ekan lapasen jo ihan valmiiksi mutta en katkaissut lankaa kun ajattelin että katsotaan pitkällekö riittää. Toista lapasta sain neulottua vain rannekeosan ja sitten purin ensimmäistä senverran että olivat samassa tasossa. Neuloin lapasten värinvaihtokohdan yksiin testisukkiin neulomallani tavalla että sain jotain kivaa kun väri vaihtui. Sai yhdellä kerroksella tuon röpelön aikaiseksi eikä ole kuitenkaan kirjoneuletta.
Junasukat siis aiemmin neulottu ja nyt niille lisuketta eli norjalainen vauvanmyssy johon lankaa meni 18g ja resori neulottu 2:n puikoilla. Muuten myssy 2½:n puikoilla. Kun lanka on tosi ohutta niin piti lisätä ohjeen suurimman koon päälle vielä muutama silmukka eikä vieläkään hirveän iso myssy tullut. Lapaset neulottu 2:n puikoilla ja lankojen yhteiskulutus parissa 14g.

1 kommentti: