lauantai 20. kesäkuuta 2020

Melkein perussukat

Vaikka nuo paksut langat on mulla melkein kiellettyjen listoilla niin silloin tällöin pitää joku pari niistäkin neuloa. Pienet määrät kestää vääntää mutta sitten taas ohuempien lankojen pariin. Näissä sukissa etsin muutaman värin jotka sopivat yhteen, eikä mitään väri ollut paljon. Paitsi tuota harmaata josta en tiedä mitä se on kun ei ollut vyötettä tallella. Jotain muuta kuin 7 Veljestä tai Jannea kun oli jotenkin tiivistä ja kovaa lankaa. Toivottavasti kestää hyvin kulutusta tuossa kantapäässä. Nuo vihreät ja keltainen ovat sitä Jannea ja punainen 7 Veljestä.
Joku ihasteli tuota kantapään reunassa olevaa ainaoikein-neulosta. Olen alkanut käyttää sitä yhä enenevissä määrin kun saa niin hyvin poimittua ne silmukat reunasta eikä jää yhtään reikiä eikä tarvitse kierteellä neuloa poimittuja silmukoita. Kantapään vahvistettua olen jatkanut siihen asti kun silmukat normalisoituvat eli kiilakavennus loppuu. Kärjessä tykkään tuosta spiraalikavennuksesta. Lankoja kului 102g ja neulottu 3:n puikoilla.
Juhannus aloitettiin eilen oikein railakkaasti ja saatiin ensimmäinen 1,5 litran pullo tuhottua, (omenamehua). Oli niin makeaa että olsi pitänyt jollain vähän terästää.

Minäkin osallistuin tuohon lupiinien hävitykseen, naapurin puutarhasta. Mukavaa ja lämmintä juhannusta jos joku erehtyy tätä blogiani lukemaan.

2 kommenttia: