perjantai 26. kesäkuuta 2020

SukkaFinlandia 2020 Ingrid

Tämä kaunis malli on Niina Laitisen SukkaFinlandia 2020 suunnittelema "Ingrid". Olen joka vuosi osallistunut koitokseen mutta vain tukijoukkoina eli maksanut osallistumismaksun. Voi olla että tämä Niinan malli oli ensimmäinen jonka olen puikoille asti saanut. En voisi ajatellakaan että kilpailisin koska olen hidas neuloja enkä nauttisi ollenkaan koko jutusta. Kun maksaa osallistumismaksun saa monta kaunista mallia itselleen ja onhan niitä sitten aika neuloa vaikka vuosia myöhemmin.
Tuskin tämäkään malli olisi puikoilleni joutunut ellen olisi ennen juhannusta  nähnyt jonkun muun neulomia sukkia jossa maininta että mitkä sukat olivat kyseessä. Olipahan vaan niin mielenkiintoinen neulottava ettei yhtään pitkästyttävää hetkeä tullut. Kaaviomerkkejä oli vaikka muille jakaa ja usein huomasin että illalla silmien jo väsyessä merkit näyttivät samoilta ja aamulla sai korjailla pari riviä että silmukat kaartuvat oikeaan suuntaan.
Lanka on Nalle aloeveraa joka tuntuu käsiin paljon miellyttävämmältä kuin ihan normi-Nallet. Kulutus 72g, pitsiosuus neulottu 3:n ja sileä kärki sen jälkeen 2½:n puikoilla.
Sitten pitikin päätä armahtaa ja neuloin raitasukat kirjavasta Nallesta ja tuota harmaata lankaa en tiedä mitä on kun puuttuu vyöte. Kolme kerrosta aina Nallella ja yksi harmaa raita väliin. Sukat painaa 57g ja neulottu 2½:n puikoilla.

1 kommentti:

  1. Kauniit Ingridit. Itsekin olen osallistunut kannatusmielessä ja ajatellut neuloa ehkä joskus. Mitään mallia en muista neuloneeni. Ingridin aloitin, mutta jonkun jälkeen totesin, että valitsemani lanka ei käy. Malli ei päässyt lainkaan oikeuksiin. Ehkä yritän uudelleen.

    VastaaPoista