sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Vihreät kintaat valkoisilla kukilla

Kylläpä oli nautinto neuloa näitä kintaita noiden harmaiden neulosten välissä. Vaikka eivät supernopeaan valmistuneetkaan niin mieluummin neulon tuollaista jossa täytyy koko ajan seurata mallipiirrosta kuin yksiväristä harmaata tai mustaa.
Nämähän ovat toisinto lokakuun alussa neulomistani joissa punainen oli valkean kanssa. Laitoin vain toisinpäin kuin edellä eli nyt pohjaväri vihreä ja kukkaset valkoisella. Nyt oli peukalon piirroskin alusta asti vaan ei se mielestäni jatku sopusoinnussa kämmenosan kanssa. Pitäisi itse piirtää uusiksi mutta menköön näin. Peukaloon jouduin lisäämään kolme kerrosta lisää pituuteen että tuli sopiva. Muuten tuo malli on aika pitkäsormiselle tarkoitettu ja riitti mullekin.
Oikeastaan tuo ranneosa kuuluisi neuloa ihan yksivärisenä ja resoria mutta pitää vähän muuttaa mallia ettei sanota että aina matkii. Tykkään tuosta peukalomeiningistä missä peukalokiilan silmukat lisätään tuossa peukalon syrjässä. Ainakin tässä mallissa kun kuvio jatkuu siten kokonaisena.
Vihreä lanka Baby Ull superwash 100% merinovilla ja valkoinen 30% kuvazkoirankarva/70% lampaanvilla. Lankaa meni yhteensä 58g tähän kinnaspariin ja neuloin 3:n puikoilla.

5 kommenttia:

  1. Noi on niin ihanat, että! Väri-yhdistelmäkin on hieno, tulee mieleen ihan ensilumi, vaikka kintaissa onkin kukkasia.

    VastaaPoista
  2. Upeat tulikin! Ainakin näin kuvassa peukku näyttää kuuluvan kuvioon samalla tavalla.

    VastaaPoista