perjantai 19. elokuuta 2016

Puikkomaisterin Lapaskirja

Tulihan se keskiviikon postissa minunkin kirjani kun jotkut jo esittelivat viimeperjantaina omaansa. Insinööripoikaani kiinnosti kovin ja hän selasi ensimmäisenä tätä uutuutta. Minä vaan olan yli yritin kurkkia että mitä hienouksia kirjasta löytyy.
No löytyihän sieltä montakin mallia joista yritän tässä syksyn mittaan saada muutamat puikoille. Tässä kuvia vähän siinä järjestyksessä mitkä ovat mieleeni. Ekana nämä juuri mun väriset sormettomat joiden alkuperäistä kuvaa ihastelin jo viimesyksynä.
Toisena tulee tämä pari jonka voisin neuloa puna/vihreä/jonakin värinä. Hieno kuvio, ei ole missään ennen sattunut silmääni.
Kolmantena nämä sormettomat ja taidan neuloa taas eri väreillä kuin kuvassa.
Eipä ihan löydy noita malleissa ehdoteltuja ihania lankoja kotoa mutta täytyy etsiä mitä omista nurkista löytyy tai sitten matkustaa halvalla Helsinkiin ja käydä Snurressa paksun lompsan kanssa.

Olin taas yksi Puikkomaisterin testineuloja ja neuloin näitä lapasia jo viimevuoden lokakuussa. Nyt kun yritin etsiä lapasista ottamiani kuvia niin siinä sitä olikin työtä. Luulin että olin ottanut vain yhden kuvan, mutta löytyihän niitä useampiakin, keskeneräisistä sekä valmiista.
Testausvaiheessa näillä kirjan "Melli"-lapasilla olikin eri nimi. Lapasparin paino 60g ja neulottu 2:n ja 2½:n puikoilla.
Olihan se ihan jännää osallistua testineulontaan ja täytyy sanoa että hienon kirjan taas teit, Puikkomaisteri. Olin jo hänen edellisen kirjansa Puikkomaisterin Sukkakirjan testineulojaryhmässä. Näitä molempia kirjoja lukee kuin romaania ja kuvat ovat niin kauniita että niiden seurassakin viihtyy vaikka ei jaksaisi ohjeita lukeakaan.

En sitten tänävuonna ollut tuolla kirjanjulkitsemistilaisuudessa mutta näkyyhän noita kirjoituksia ja kuvia useammankin bloggaajan toimesta. Kauas on pitkä matka ja kivinen tie vielä lisäksi ja löytyyhän noita syitä.

6 kommenttia:

 1. Odotinkin tätä postausta, koska halusin tietää, mitä lapasparia testasit. Tykkäsin kans siitä samasta lapasparista. Odotan innolla jo kolmatta kirjaa, millaisia värikkäitä pipoja olisi tulossa.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja malleja. Koskahan oppisin noita tekemään.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää kirja. Ihania malleja.

  VastaaPoista
 4. Kauniita malleja kaikki, jotka on täällä blogistaniassa esitelty.
  Käyppäs blogissani....

  VastaaPoista
 5. Ompas upeita käsineitä tekeentynyt viime aikoina!

  VastaaPoista