tiistai 16. elokuuta 2016

Kauneutta lisää

Tämä pari kintaita valmistuikin nopeammin kuin ensimmäinen. Laitoin tässä värit toisinpäin kun olin tuolla fb:n puolella jonkun nähnyt niin tehneen. Vaikka langat olivat samoja niin tuntui että tulivat löysemmät kuin ekat olivat. Varmaan sitä neuloo rennommin kun on yhdet saanut rutistettua harjoittelussa.
Lankaa meni 68g ja neulottu 2½:n puikoilla. Onneksi en vaihtanut kolmosiin vaikka niin mietin alussa kun ensimmäiset olivat aika jämptit.

Välillä täytyy tehdä ompeluhommiakin vaikka ei yhtään kiinnostaisi. Molemmat pojat ovat istuneet koneella niin ahkerasti että ovat saaneet tuolien kangaspäällykset uusittavaan kuntoon. Tämän kuvan tuoli on vanhemman poikani käyttämä. Nuoremman tuoli ei ole rikki mutta kun on vanhasta tuolista kyse niin on ihan kiva saada siihen uudet päällykset. Laitan molempiin vain irtohuput jotka on helppo irrottaa ja pestä tarvittaessa.
Viimekesänä hajosi vanha Berninani jonka nyt insinööripoikani mieheni avustuksella sai viimein kuntoon. Eilen kun saumuria käyttelin niin sitten alkoi haista ja siitä vauhti hyytyä eli joku siinä hajosi. Eikä vielä ollut 40v niinkuin tuo ompelukone. Taidan liian harvoin niitä käyttää kun heti alkavat nikottelemaan.

Edit. Tässä linkki noihin kintaisiin: http://www.tovefevang.no/2015/01/10/votter-og-panneband-i-klassisk-monsterstrikk-i-rodt-og-hvitt/

13 kommenttia:

 1. Kaunis väritys näissäkin kintaissa, vaikka aikaisempi taitaa enemmän olla minun väriseni.

  VastaaPoista
 2. Kauniit lapaset. Minun pitäisi alkaa neulomaan lapasia, kun minulta tulee sukkia koko ajan.

  VastaaPoista
 3. Kauniit lapaset taas valmiina. Pidän molemmista yhtäpaljon =))

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset, niin hyvin tehty. Sopivaa lankaakin löytyy omista varastoistani. Ohjetta vaan en löytänyt. Saisinko vihjeen mistä se löytyy?
  Terveisin AnjaLeena

  VastaaPoista
 5. Lapaset ovat kyllä todella kauniit ja kirjoneule tekee niistä suloisen paksut ja lämpimät.

  Hui sentään, ei kuulosta kovin hyvältä jos savu nousi.

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit kirjoneulelapaset :)

  VastaaPoista
 7. Oli miten upeat lapaset! 👍🏻

  VastaaPoista