maanantai 15. kesäkuuta 2015

Marike-sukkaset

Kylläpä on ihana malli tämä Marike, jonka on suunnitellut Helle-Mari Laid. Helppo kuvio jonka jo puolen sukan jälkeen osasin ulkoa. Voi siis neuloa muuallakin missä ei ole mallikuviota mahdollisuus seurata paperista.
Lankana siis Drops Fabel Print ja puikot 2½. Lankaa meni taas hitusen yli yhden kerän eli 55g. Aloitin tuon varrenkin oikeilla ja nurjilla kerroksilla ettei sitten tule turhan tiukat varret. Vaikka minulle menisikin, niin jos jollain toisella on paksummat nilkat kuin minulla, niin joustaa tarpeeksi eikä purista.
Heti kun sain nämä valmiiksi, niin aloitin uudet ja sinisenharmaasta langasta. Kuka tietää mun värimieltymykset, niin ajattelee että mitäs nyt. Se lanka on hillitympää kuin tämä Dropsin lanka joten näkyy kuvio paremmin. Olipahan yksi kerä tullut noissa Lankahamsteroinneissa kotiin, niin ajattelin että neulon pois kun on kuvio muistissa. Siedätystä siniseen hillitysti.
Mansikka on jo suurimmalti osin kukkinut ja raakiletta vääntää. Vaan vielä täytyy harso levittää jos kylmiä öitä lupailee.
Isännän sipuli kukkii kauniisti.

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! :) Itsellä on jo jonkin aikaa ollut Marike-sukat tehtävien listalla, mutta en ole vielä ehtinyt / saanut aikaiseksi sellaisia tikuttaa.

    VastaaPoista
  2. Nätti malli. Täytyy ottaa tehtävien listalle.

    VastaaPoista