torstai 21. marraskuuta 2013

Kutoo ja purkaa

Ei hyvin äkkiä tule valmista kun välillä purkaa ja uudelleen aloittaa. Olen nyt näitä kahta neuletta vuorotellen kutonut ja purkanut. No purkanut en ole kuin tätä kintaan tekelettä. Löysin tuolta piiloistani ihan 100% villalankaa, mutta en tykkää kun on liian paksua kun olen noista ohuemmista neulonut. Ihan tulee hartiat ja kädet kipeäksi kun on niin jumpuraa. Sitten ajattelin taas kerran ihan ite suunnitella jotain eli katotaan mitä tulee vai tuleeko kissankukkaro. Huovuttaa meinaan koneessa kun valmiiksi saan.
Tämä toinen tekele onkin sitten paljon mielenkiintoisempaa neuloa. On haastetta jo tuossa kuviossa ja lanka vasta ihqua onkin, Zeldan käsinvärjäämää merinosilkkiä. Olen jo monta vuotta suunnitellut että kauluri pitäisi neuloa kun en omista kuin semmosen kirkkaanpunaisen akryylikaulurin jostain 80-luvulta, enkä sitäkään ole enää pitänyt viimeiseen kymmeneen vuoteen.
Nyt ei vaan onnistu tuo kuvaaminen ei sitten millään. Päivänvalossa ei onnistu kun on hämärää ja lampunvalossa tulee mitä tulee. Sitten kun en osaa värejä säädellä kuvankäsittelyssä, niin harmittaa. Tämä vyyhti on sentään aikalailla oikeaa sävyä. Kuva otettu jo viimeviikolla kun oli kirkkaampia päiviä.
Jos nyt tulee pidettävä tästä kaulurista, niin sitten täytyy neuloa toinen perään jostain punaisesta langasta tai siis fuksiasta ja etsiä joku kaunis sukanvarsi malliksi, niinkuin tuossa vihreässä on. Tykkään niin kuviosta että olen sillä neulonut yhdet kintaat ja ainakin yhden sytomyssyn.

9 kommenttia:

 1. kaulurista tulee upea, lanka näyttää ihanalta ja malli myös.
  Miullakin on sellanen punanen akryylikauluri, kelpaa metsälenkeille, ettei hirvenä ammuttais:)) ei mihinkään muuhun

  VastaaPoista
 2. Huopalapaset ovat ihanimmat ikinä käytössä. Kaunis tulee kauluristasi. Ihanaa tuo lanka.
  Ihanaa alkavaa viikoloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Upea kuvio kaulurissasi ja lankakin näyttää ihanalta:)

  VastaaPoista
 4. Huovutetut lapaset ovat ihanan lämpimät käytössä. Zeldan langat ovat ihania ja kaulurin kuvio näyttää todella kauniilta.

  VastaaPoista
 5. Mulla on tekeillä lapaset, jotka ei sitt millään onnistu. Purettu on jo moneen kertaan ja vielä peeveli viimeinen peukku pitää purkaa.
  Kaulurista näyttää tulevan kaunis.

  VastaaPoista
 6. Samat valonvähhyysongelmat taitaa olla kaikilla, joten tsemppiä. :) Kaulurista tullee kaunis ja kiva on värikin. Toivottavasti lapanen suostuu tekeytymään hyväksi eikä tule kukkaroksi. ;) Mukavaa vkl:a.

  VastaaPoista
 7. Huovuttaminen houkuttelisi täälläkin.
  Kauluri näyttää upealta :-)

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis, aikuisen harmaa, lanka.

  VastaaPoista
 9. Kävin Tallinassa ja arvaa miten kävi Karnaluksin kohalla?! Saakutti, ovi meni kiinni nenän edestä. Jäi se kauppa käymättä. Toin minä sitten peräti kaksi kerää sukkalankaa toisesta putiikista . Harmittaa.

  VastaaPoista