torstai 23. helmikuuta 2023

Trapolin-sukat

Joskus joku lehden mainos iskee päähän kuin metrinen halko. Näin nyt tässä tapauksessa kun Kotilieden nettisivuilla näytettiin kuvaa ihanan hempeistä sukista. Tottakai heti selasin sivustoa eteenpäin toivomuksena että löytyisi myös ohje kyseisiin sukkiin. No pöh eihän sitä ohjetta tietysti ollut eikä ainakaan mulle näkynyt kun en ole lehden tilaaja.

Kun aikani etsin ja klikkailin eri sivuja niin löytyihän se ohje. Kyllä on vaikeaksi tehty mutta etsivä löytää. Trapolin-sukat ja ohje löytyy Prymin sivuilta. Oikeastaan malli ei ole yhtään vaikea toteuttaa kun siinä neulotaan vain yhdellä värillä kolme kerrosta kerrallaan ja samoilla kerroksilla nostettuja silmukoita edellisellä värillä. Mulla on tiukka käsiala niin olisi pitänyt ottaa isommat puikot kuin ohjeen 2½ numeroiset. Sukkien varsista tuli tosi jämäkät enkä sitten uskaltanut enää teriä neuloa samalla ohjeella.

Malli on niin nätti että voisi ajatella joskus neuloa sukat niin että nurja puoli olisikin oikea. Mun sukista ei tullut niin hempeitä kuin ohjeessa käytetyillä langoilla mutta ehkä seuraavat voisin tehdä muilla väreillä. Lankojen kulutus tähän pariin 60g. Varsi neulottu 2½:n ja terä 2:n puikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti