maanantai 18. huhtikuuta 2022

Punainen ja sininen sytomyssy

Sukkien neulomisen lomaan välillä muutama sytomyssy kun sattuu käsiin lanka josta ei oikein sukkia voi tehdä. Punavalkoinen lanka myssyn päälaella on pätkittäin valkeaa ja punaista. Sitä oli pieni kerä eikä mitään tietoa laadusta vaikka puuvillaksi sen kuvittelin. Eikä tuo ihan nappiin mennyt nuo lankojen paikat. Päälaki olisi kuvion puolesta vaatinut yksivärisen eli tuon alaosan langan. Punainen on 100% merseroitu puuvilla. Kyllä ne yhteen sopivat kun laitetaan sopimaan.

Sinisen myssyn sininen lanka on erittäin ohutta ja se loppui kesken. Ei sitten löytnyt mun varastosta yhtä ohutta jatkoon niin tuli tuo resoriosa vähän paksummalla mustalla. Sekin loppui niin päättelykerros piti tehdä punaisella. Aloitin tarkoituksella päälaelta että sain nuo langat kulutettua loppuun.

Punaisen myssyn päälakikuvio pyöreästä pitsiliinasta ja pitsin loppukuvio omasta päästä. Lankoja kului 49g. Sininenkin siis aloitettu päälaelta ja mittaamalla siinä neulomisen aikana ettei tule liian iso. Yritin pitää mitan siinä 60cm:n paikkeilla. Myssy painaa 40g. Molemmat myssyt neulottu 2:n puikoilla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti