sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Petronellat

Harvoin innostun mistään samoista neulomisista jota monet esittelevät. Enkä siksi yleensäkään osta noita irtolehtiä joissa aina niitä paljon esiteltyjä malleja. Kukkasista kun tykkään ja kirjoneuleesta yleensäkin niin ostinpa sitten digiversiona Arabian ja Novitan mallilehden. Tämä suurikukallinen malli iski heti ensimmäisenä silmään että nuo sukat pitää toteuttaa. Harmi vain ettö ohje oli 7 Veljestä-langalle kun se on niin paksua ja neulominen tekee hartiat ja kädet kipeäksi. Lankoja oli varastossa niistä ystäväni äidin jäämistöstä.

Vaikka silmukkamäärä on iso ja lanka paksua niin ei noista ihan hirveän isot tulleet. Ajatellen vain sellaisia neulojia joilla nilkat ovat tukevat niin nilkan kohta tuntui aika ahtaalle. Nämä menee siis ystävälleni tai hänen lapsilleen. Onhan tuosta paksusta langasta ja suurinumeroisista puikoista se hyöty että valmista tulee nopeammin näin hitaana neulojana.

Ohjeessa ei mainittu että sukat voisi neuloa peilikuvina mutta tein nyt omaksi ilokseni niitä peilikuvat. Lankojen yhteiskulutus 188g ja neuloin 3½:n puikoilla. 

1 kommentti:

  1. Minä en ole tuosta lehdestä saanut yhtään niin voimallista inspiraatiota, että olisin tarttunut työhön. Lehti seisoo nyt hyllyssä, ehkä joskus nappaa :)
    Nuo ovat kyllä kauniit! Kauneuden puutteesta ei ole oma inspiraationpuutteeni johtunut.

    VastaaPoista