tiistai 11. elokuuta 2020

Sytomyssykolmikko

Vaihteeksi taas muutakin kuin sukkia. Olen näitä lahjoituslangoista neulottuja sytomyssyjä tehnyt aina jossain välissä. Venla Tarvainen on näiden lankojen lahjoittaja. Hän ilmoitti että osallistuu näin sytomyssykampanjaan ja minullehan se sopi oikein hyvin.

 Aina neuloessani myssyjä ajattelen myssyjen saajia joille nämä mahdollisesti menevät. Siis niin että millaisen myssyn laittaisin omaan päähäni kun hiukset puuttuvat ja naama on turvoksissa. Yritän aina etsiä kauniita kuvioita. Näissä kahdessa naisellisessa myssyssä kuvio otettu vanhasta Novita 2/98-lehdestä ja siellä Maria Guzeninan päällä olleesta pitsisestä toppi+hame-yhdistelmästä. Olen samalla kuviolla neulonut muutaman pitsihuivin.

Sitten piti miettiä että mitä hauskaa tuohon siniseen lankaan keksisi kun miellän sen enemmän miehiseksi myssyksi. Kaikista langoista jäi tähteeksi sen verran että jos yhdistän kaikki neljä tähdettä niin voi niistä yksi myssy syntyä. 

Näissä myssyissä kaikissa sama lanka eri väreinä. Langan koostumus 85% kierrätyspuuvilla/15% polyesteri. Neulottu 3:n puikoilla ja myssyjen painot, punainen 85g, vaaleanpunainen 80g, sininen 78g.

2 kommenttia:

  1. Kauniita
    ,Sydämmellinen teko ,Sinulta ja Venlalta.
    Kiitän teitä!!

    VastaaPoista
  2. Ihana, että olet lahjoittanut noin paljon sytomyssyja. Varsinkin nyt joulun alla monella on hyvä tilaisuus tehdä hyväntekeväisyyttä kun monet järjestöt tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia. Olen itse sitä mieltä, että esimerkiksi yrityslahjoitukset työntekijöiden joulubonuksien sijaan voisi olla hyvä vaihtoehto. Itse myös neulon paljon ja jämälankoja on nurkat pullollaan, joten täytyy itsekin ottaa tällainen projekti työnalle.

    VastaaPoista