torstai 30. heinäkuuta 2020

Sinisävyiset raitasukat


Tuli taannoin tilaus puuvillasukista ja nimenomaan sinisävyiset. Ihmettelin kun varastostani löytyi jokunen kerä sinistä lankaa vaikka en tarkoituksella ole koskaan ostanut. Pieniä kerännupuloita muita värejä löytyi myös ettei olisi ihan pelkät siniset. Mallin sain muuten päättää itse ja tuli sitten pelkkää raitaa kun en kirjoneuletta alkanut väsäämään. Puuvillalanka kun ei muutenkaan jousta niin kirjoneuleena ei olisi ollut varmaa että sukat olisivat sopineet tilaajan jalkoihin. 

Olen silloin tällöin puuvillasta sukkia neulonut mutta näistä ei tahtonut valmista tulla. Kyllä villalanka kulkee puikoilla paljon paremmin ja kevyemmin. Lankoja kului sukkapariin 67g ja neuloin 2:n puikoilla.
Mieheni innostui tekemään Louhisaaren kesäjuomaa. Kun juoma itsessään on aika väritöntä niin jossain ohjeessa oli että lisätä puolukkaa väriä antamaan. Kun ei puolukka vielä ole kypsää niin lisättiin kourallinen punaista viinimarjaa. Kylläpä tulikin herkullisen väristä. Vielä ei maistettu mutta muilta kesiltä on muistissa että hyvää janojuomaa on.

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Hyppäsin tuolta Liisan blogista tänne ja jäin selaamaan kuvia (teksteineen) lukuisista ihanista sukista. Ajattelin jättää "tassunjäljen" käynnistäni.
    Aurinkoista alkanutta elokuuta! :)

    VastaaPoista