sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Keskikokoisia sukkia

Näitä yksinkertaisempia lasten sukkia tuntuu valmistuvan nopeammin kuin isoja aikuisten sukkia. No onhan Nalle-lanka hitusen paksumpaa kuin normaalisti käyttämäni sukkalangat. En ole paljon lasten sukkia neulonut niin ei aina tiedä mitä kokoa tulee ja sopiiko kenenkään jalkaan. Ystäväni lapsenlapsille menevät ja toivomuksena oli noita kuvioita. Pinterestistä tuo traktori ja pöllösukkien ohje blogista Villasukat matkalaukussa.
Traktorit silmukoitu jälkeenpäin valkoisen sileän neuleen päälle vaikka hitaampaa taisi olla kuin että olisi neulonut kirjoneuleena. Pöllösukkien mallissa on oikeasti pöllön silmät jotkut mustat helmet mutta ajattelin että jos ne painaa kengän- tai saappaanvarressa niin kirjoin ihan mustalla Nalle-langalla niin tuli sama efekti eikä paina jalkoja.
Kantapäät molemmissa normaali vahvistettu ja jatkoin sitä vahvistettua niin kauan kuin kiilassa riitti silmukoita kavennettavaksi. Kärjissä spiraalikavennukset.
Tuo Nalle aloeveera on paljon pehmeämpää lankaa kuin ihan normi Nalle jossa sitä ei ole. Sinisiin meni lankaa 58g ja valkoisiin 53g. Molemmat neulottu muuten 2½:n puikoilla mutta pöllöjen kohdissa käytin 3:n puikkoja.

2 kommenttia:

  1. Kivoja sukkia. Erottuvat perinteisistä. Minustakin on kivempi, kun on joku aihe, vaikka pienikin.

    VastaaPoista