maanantai 16. toukokuuta 2016

Kermit-huivi

Vähän on vanhan sanonnan mukaan "pitkä ja kaita kun naisen paita", tämä omasuunnittelema huivi. Eikä malliltaan paljon eroa edelliseen samantyyliseen. Tykkään tuosta pitsireunuksesta mutta tuo yläosan pelkkä sileä oli aika puuduttavaa neulottavaa.
Lankana Zeldan käsinvärjäämä "Kermit", 100% sw merinovilla, 100g/600m. Huiviin meni 78g ja neuloin 3:n pyöröllä. Kokoa huivilla noin 35cm*150cm.
Eilenillalla kun huivia pingottelin, niin meinasivat nuppineulat taas loppua ja selkä. Vaikka ei tuolla lattialla kauaa tarvitse kontata, niin ei sitäkään aikaa tahdo pystyä olemaan. Käytän pingotusalustana vanhaa telttapatjaa. Siihen on hyvä tökkiä neuloja.
Kuvauksen kanssa tahtoo konstit loppua. En osaa tällaista pitkää huivia laittaa mihinkään niin edustavasti kuin jotkut toiset. Omassa kaulassa voisi tietysti yrittää kuvata mutta ei sekään helppoa ole.

10 kommenttia:

 1. Oo! ihana huivin reunus. Terveisin Pirjo

  VastaaPoista
 2. Tää väri. Ihan paras. Ja kaunis malli.

  VastaaPoista
 3. Upea huivi malliltaan ja väriltään. Huiveja on todella hankala kuvata...ainakaan minä en osaa sitä taitoa kunnolla.

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis ja väri sopii tuohon loistavasti:)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava! Värikin niin keväisen kaunis!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis huivi malliltaan ja väriltään. Minulla ei hermot kestä englannin kielisten ohjeitten kanssa tappeluun =) Sinä se vaan pisteletkin omilla ohjeilla, taitavaa ♥

  VastaaPoista