keskiviikko 12. elokuuta 2015

Huomenna mennään Snurreen

Joku ei ehkä tiedä että mikä on Snurre. En minäkään muuta kuin että siellä myydään ihqu-ihania lankoja joita minäkin pääsen hiplaamaan. Jos se nyt yleensä jää siihen hiplailuasteelle, pahoin pelkään.
Onhan mulla sinne oikein asiantynkääkin. Huomenna illansuussa on tämän Puikkomaisteri Tiina Kaarelan sukkakirjan julkaisutilaisuus ja minä pääsen sinne kutsuvieraana. Olen senverran ollut osallisena kirjan teossa että testineuloin muutaman mallin kirjan ohjeista muutaman muun testineulojan lisäksi. En tosin tiedä mitä ohjeita siinä on kun en ole kirjaa vielä nähnyt, vain kannen.
Sain sitten sen mustan huivinkin neulottua kun oli kirkkaita päiviä. Harvoin tosiaan neulon useampaa tekelettä samalla mallilla mutta tämä "Kevätlehdykkä"-huivi on niin pieni ja nopsaan valmistuva että ei ehdi kyllästymään. Vastahan tämä oli kolmas samalla mallilla että vielä voi muutaman erivärisen neuloa.
Eilenillalla kastelin huivin ja voi sitä mustaa väriä mikä lähti liotusveteen. Eikä tullut mieleen ennenkuin tänäaamuna että olisin laittanut etikkaa siihen veteen. Lankahan on Drops Lace-BabyAlpacaSilk. Ei voi ainakaan valkoisen paitapuseron kanssa pitää jos vähänkin hiottaa.
Mustaa on sitten vaikea kuvata missään valossa kun tulee aina harmaa, mutta pikimustasta on kyse. Omenapuun lehdet on ainakin niin heleän vihreitä. Huivin koko 55cmx120cm ja lankaa meni 48g, neulottu 3:n pyöröllä.

8 kommenttia:

 1. Kaunis ilmava huivi. Musta on niin juhlallinen.
  Kirja on varmasti hyvä =))

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi. Mukavaa juhlapäivää.

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi. Mukavaa kirjan julkaisureissua.

  VastaaPoista
 4. Kiva huivimalli. Kiinnostuin mallista, kun se on niin pieni. Mul ois just yks vähänen määrä lankaa, ja etin sille pienen huivin mallia. Pistetääpä korvan taa.

  VastaaPoista
 5. Upea huivi. Oli kiva tavata eilen.

  VastaaPoista
 6. Huivi on kaunis! Jäivätkö langat hiplausasteelle?

  VastaaPoista