lauantai 11. heinäkuuta 2015

Valkoiset köynnössukat

Otin minäkin nyt ensimmäisen kerran osaa sukkavaihtoon. Neuloin langasta jonka olin itse karstannut ja kehrännyt. Mallikuvio tuttuakin tutumpi "köynnös", jolla olen monet sukat neulonut. Joku kuvio vaan miellyttää vuodesta vuoteen vaikka netti on pullollaan mitä ihanampia neulekuvioita.
Täytyy varmaan vielä käyttää sukat pyykinhuuhteluaineessa kun tuntuivat vähän pisteleviltä. Eihän nuo sukat kestä niin hyvin kuin kaupasta ostetusta langasta neulotut mutta yösukkina kyllä menevät jollei saaja ole kovin unissaankulkija.
Olen nyt alkanut enemmän käyttää sukansuussa tuota joka toisella kerroksella oikein/nurin kun tuntuu että tulee varresta muuten liian tiukka. Aloitukseen käytänkin usein numeroa suurempaa puikkoa kuin neuloessa.
Kukkasetkin kärsivat kun aina vaan sataa. Tämä suuri kaivonrengas on mulle jokakesäinen ihme. Kun olen laiska puutarhanhoitaja niin tämä rengas kyllä pitää huolen siitä että jotain kukkaa aina kasvaa. Keväällä vähän vedän suurimpia rikkaruohoja alkuun pois, niin loppukesän kukinta onkin sitten taattu.
Sormustinkukat ovat kuin varkain piiloutuneet ruusujen sekaan.
Torstaina tein pikaisen kierroksen metsässä mutta ei vielä ole mustikat kypsiä kuin siellä täällä joku varpu. Puoli tuntia kiertelin eikä saalista tullut kuin kahvikupin verran. Enkä mitään suuria esiintymiä nähnyt edes raakileista.

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sukat.
  Sais pitää välillä kuivaa osa kukista jopa kuoli sateista johtuvaan märkyyteen.
  Mutta kesä se on tämä märkäkin kesä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat!
  Meillä päin mustikat ovat vielä raakoja. Muutama napsin eilen suuhun, mutta sen sijaan kanttarellejä löytyi kastikkeen verran.

  VastaaPoista