keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sukkabuumi jatkuu

Ei sitä kovin äkkiä saa vaihdettua tyylistä toiseen. Siis siksi kun tuossa parin kuukauden aikana ei tullut puikoilta kuin sukkia Sukkasato 2014 tempaukseen. Nämä sukat valmistuivat päivä-pari sen jälkeen kun kuukausi vaihtui.
Vaikka molemmat sukat on tehty samoista erä- ja värinumeron omaavista keristä ja kerrokset laskettu, niin ovat eri paria. Toinen sukka painaa 26g ja toinen 32g eli yhteensä 58g. Ilmeisesti on ollut eri paksuutta eri kerissä. Neulottu samankokoisilla puikoilla, 2½:n ja vieläpä niin että tein vuorotellen molempaa sukkaa. Silmukkamäärät samat mutta aina ei voi onnistua. Onhan tämä lanka muutenkin vähän epätasaista mutta ei vielä näin suurta heittoa ole sukkaparissa tullut.
En laittanut mitään kuviota kun ajattelin pitää paljaassa jalassa mutta pitäisi varmaan pestä ensin että pehmenisivät. Tuntuu aika kovalle tuo lanka vaikka onkin vaan yksikierteistä.
No seuraava neulos on sitten sitäkin pehmeämpää. Lankahamstereista ostin tätä lankaa 3 kerää. Kaikki ei varmaan menen tähän työhön mutta saa niistä lopuista pehmoiset unisukat.

6 kommenttia:

 1. Nätit sukat, vaikkeivät raidat aivan kohdalleen menneetkään :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat teit vaikka onkin raidat hieman eri kohdissa :) Persoonallisemmat noin.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat ja mikä ihanuus on tulossa =))

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit sukissa. Minusta näyttävät ihan samanlaisilta eli noin pieni raitojen poikkeus ei näytä silmiini kovin erilaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua toi raitojen eri kohdissa oleminen vaivaa kun en edes yrittänyt kohdilleen. Se mikä vaivaa, on lankojen noinkin suuri paksuusero kun kerrosten laskuista huolimatta ja samalla silmukkamäärällä samanaikaisesti neulottu, niin sukat ovat ihan eri kokoiset. Jalassa huomaa, toinen kiristää. Eikä mulla niin eri kokoiset jalat ole.

   Poista
 5. No jotain kummallita noissa langoissa kyllä on , vaikka kuvassa näyttävät kyllä ihan hyviltä ja värikin on kiva.

  VastaaPoista