sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Oli ihan pakko saada

Kyllä nyt on värikästä, että oikein silmiin ottaa. Olen näitä värikkäitä lankoja ihastellut fb:n puolella kun moni neuloja on esitellyt siellä kauniita tekeleitään. Samalla kun vein Susulle viimeviikolla ne pari sytomyssyä, niin tarttui tämä kerä käteeni. Olin sitä jo pari kertaa hiplannut edellisillä kerroilla käydessäni. Kolmas kerta sitten toden sanoi.
Minä kun olen noille värikkäille langoille niin perso, niin heti piti silmukat luoda sukan alkuun. Eivät ne kaikki langat ehdi varastoon pölyttymään. (Vaikka osa sitäkin tekee.) Onhan se eka sukka jo valmiskin, mutta nyt täytyy täysillä keskittyä sen penkkaripuvun tekoon. Aika loppuu kesken hyvin äkkiä.

Tämän kauniin lankakerän ja nuo pienet lisukkeet voitin Puikkoillen, koukkuillen-blogissa olleessa arvonnassa. Lanka oli just`jetsulleen mun makuuni.
Sytomyssykampanja jäi omalta osaltani aika vajavaiseksi, mutta heti kohta kun ehdin, niin neulon lisää. Sain niitä samoja lankoja 2 kerää lisää, mistä edellisetkin myssyt oli neulottu. Kun joka kerästä jää 10g tähteeksi, niin neljän kerän lopuista saa taas yhden koko myssyn. Eli kolme myssyä jossain välissä neuloutuu ja vaikka en niitä ehdi Ystävänpäiväksi saadakaan valmiiksi, niin vien sitten myöhemmin Susun puotiin. Sinnehän niitä voi kiikutella pitkin vuotta.

8 kommenttia:

 1. Miten ihana lanka, minä myös pidän värikkäistä langoista.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikästä lankaa. Näin keväällä värejä kaipaakin jo kovasti. Kiva nähdä valmis työ sitten aikanaan =)
  Kylläpäs sait mukavan palkinnon, onneksi olkoon.

  VastaaPoista
 3. Pirteä kerä. En ole tainnut nähdäkään, miltä valmiit tuosta langasta näyttää, joten mielenkiinnolla odottelen esittelyä....

  Ihanan palkinnon olet napannut. Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lankaa, varmasti tulee kauniit sukat =))
  Olet voittanut myös ihanan palkinnon .

  VastaaPoista
 5. Tuollaistahan pitäisi saada tätä harmaata elämää piristämään :)

  VastaaPoista
 6. Aika samoja värejä kuin minunkin neulomissani sukissa, joten värikästä on.

  VastaaPoista
 7. Itselläkin olis tätä neon-lankaa, vaan en ole vielä osannut päättää tulisiko se sukiksi vai joksikin muuksi ja jos niin millä malilla :P

  VastaaPoista