perjantai 6. syyskuuta 2013

Raidalliset ja läikittyvät sukat

Vaikka nyt on kohta viikon neulottu Sukkasato 2013 sukkia, niin minä en ole saanut aikaiseksi kuin vasta puoli sukkaa. Vihreällä, valkoisella ja punaisella langalla ja mustia pisteitä punaisen päälle. Arvaakohan kukaan mikä malli?

Nämä sukat sitävastoin sain valmiiksi vasta viikolla ja ei voi ilmoittaa satokampanjaan kun on aloitettu aiemmin. Nämä oli mukana siellä Haapsalun-reissulla. Ei tarvinnut mallia kytätä, kunhan neuloin vain. En muualla kuin iltasella hotellissa.
Lankahan on samaa, jolla olen jo kolme paria alkukesästä neulonut. Kesän alussa neuloin ekat tästä samasta sävystä mitkä nytkin. En mitenkään valinnut keriä vaan otin kaksi samansävyistä ja aloitin molemmat sukat eri keriltä.
Sitä tuossa viikolla ihmettelin että sama sävy, mutta alkukesän sukat selvemmin raidalliset. Nyt tuli sekä raidalliset että läikittyvät. Mitähän niistä loppukeristä mahtaakaan tulla.

Hirveen kauheen kamalan flunssan sain alkuviikosta. Ei ole moneen vuoteen ollut tämmöistä. Yskä meinaa vallan työntää kaikki sisuskalut ulos suun kautta. Parina iltana kun on ollut nukkumaanmenoaika ja ehtinyt puolisen tuntia olla pitkällään, niin sitten se on alkanut, se yskänpuuska. Vaikka mitä konsteja koittaa, niin ei meinaa auttaa. Jollainhan se lima täytyy sieltä irrotella ja ei kai siinä muu auta kuin yskiä vaan. Onneksi on sentään yöt saanut rauhassa nukkua.
Tässä vielä vanhemman tytön elokuun alussa kylvämä kukkasekoitus kaivonrenkaassa. Ihan hyvin ehti vielä kukkaan kun on näin lämmintä ollut. Isä meinasi tytölleen että ehtiiköhän tämän kesän aikana vielä kukkia. Hyvin ehti ja äkkiä nousivat taimet pintaan.

6 kommenttia:

  1. Nätit sukat raitoineen ja läikkineen:)

    VastaaPoista
  2. Hauskan väriset sukat:) Hyvin vielä ehtii sukkia neulomaan sukkasatoon...Miedän tyttärellä oli myös karsea yskä, paljastui lopulla korvatulehdukseksi. Outoa, kun ei ole aikaisemmin ollut ja nyt tytär on 18v.

    VastaaPoista