sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Traktorisukat pienelle miehelle

Tuli pyyntö traktorisukista pienelle miehelle. Muistin että olin tässä menneinä vuosina yhdet traktorisukat neulonut. Sitten vain selaamaan muistiinpanoja että olisiko niistä jotain apua. Ihan perussukan mallilla muuten mutta tuo traktorikuvio Pinterestistä. Vihreä oli toiveväri mutta traktorin lanka Maijaa. Jos olisin neulonut sen samalla langalla tuohon valkoiseen osioon niin olisi ollut aika haalea kuvio.

Traktorit kirjailtu valkoisen neuloksen päälle mutta ehkä olisi nopeammin saanut jos olisi neulonut kirjoneuleena. Ajattelin noita pitkiä lankajuoksuja ja miten ne olisivat kuultaneet valkoisesta läpi. Kirjailu on helponta tehdä tässä vaiheessa kun sukat ovat keskeneräiset. Kantapää jälleen ristiinvahvistettu ranskalainen. Se tuntuu nyt jääneen mulle mieleiseksi.

Lampun valossa langan väri kellertävä

Sukkien koko 31 eli noin 20cm terän pituus. Näyttää hirveän pitkältä ja kapealta mutta lapsen jalkaan sopiva. Vaaleanvihreä ja valkoinen lanka Nallea. Kirkkaanvihreä Maijaa joka on samanpaksuista Nallen kanssa. Sukkien paino 62g ja neulottu 2½:n puikoilla.

1 kommentti: