sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Joulunpunaiset pitsikämmekkäät

Täytyy välillä vaihtaa tuotetta ettei iske kyllästyminen. Sukkia tulee neulottua ihan liukuhihnalta mutta kaikkia muita harvemmin. Katselin noita blogikirjoituksia niin yhdet parit aikuisten kintaita tai kämmekkäitä vuosien varrella on tullut neulottua. Sormikkaita vielä harvemmin. Kun niin tykkään jostain pitsistä ja palmikoista niin aina täytyy kämmenselkään yrittää sellainen mahduttaa.


Selasin Dropsin vinkkisivustoa. Sieltä löytyy kauniita malleja ja niin tämäkin pitsimalli on sieltä. Oli naisten puseron etumus jossa pitsikuvion leveys kolmessa eri koossa. Käytin keskimmäistä kokoa eli 22 silmukkaa leveä. Kun kahdella puikolla on silmukoita 24 niin juuri mahtui. Tykkään intialaisesta peukalosta ja sellaisen näihinkin laitoin. Se on helppo kun ei tarvitse miettiä että millä kerroksilla ne lisäykset tulevat kun lisätään joka kerroksella. 

Lanka Novita Florica 100% villa. Kestää kämmekkäissä ihan hyvin. Lankaa kului 31g ja neuloin 2½:n puikoilla.

1 kommentti:

  1. Kaunis malli, joka istuu käteen kuin toinen iho :)
    Käsineitä ei tosiaan tule juurikaan tehtyä. Ne kuluvatkin hitaammin, eikä niitä tarvita niin paljon, kuin sukkia. Minulla on käytössä vaikka kuinka vanhat lapaset, aivan, kuin juuri neulotut. Eivät kulu lainkaan.

    VastaaPoista