maanantai 5. kesäkuuta 2023

Hempeitä lasten sukkia

Välillä olen ollut ahkerampi neuloja niin on jäänyt julkaisematta muutama pari. Täytyy sitten kirjoittaa samassa kirjoituksessa useammasta parista.

Tämä ensimmäinen pari on tuttuakin tutumpi Dropsin Irish Dream. Mallikuvio on vaan niin kaunis että sitä voi neuloa vaikka kuinka monta kertaa. Kuvio on tuttu jonkun muunkin suunnittelijan sukista. Neuloin ensimmäisen sukan ja tuli kaikkein hempeimmät värit. Kun aloitin toista niin ajattelin etten millään voi vaan jatkaa kerästä koska toiseen olisi tullut ihan eri sävyt. Siinä sitten kikkailemaan että paljonko täytyy ottaa välistä pois lankaa että tulee sama vaalea osuus. Alunperin mulla oli näitä isoja värikkäitä keriä kaksi kappaletta että pystyin molempia käyttämään vaikka siitä toisesta olin jo yhdet sukat aikaisemmin joskus neulonut. 

Toinen sukkapari on kanssa aika hempeä väritykseltään. Siinä käytin niitä 7 Veljeksen jämäkeriä. Tuli aika samanmoiset vaikka kerät olivat aika pieniä ja pätkittyjä isoista keristä. Molemmat sukat lasten kokoa tai pienen aikuisen. Siinä jotain 35-37 varmaan. Ensimmäisen parin lankakulutus 73g ja toisen 91g. Molemmat neulottu 3:n puikoilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti