sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Talvikki-sukat

Tällaisista lyhytvartisista sukista tykkään eniten kun olen hidas kutoja. Tämä mallikin miellyttää varmasti siksi että tuo kukkakuvio on paljon käytetty Dropsin malleissa ja niitäkin silloin tällöin tulee tehtyä. Näiden sukkien ohje on siitä Arabia-Novitan sukkalehdestä joka sitten loppui paperisena aika nopeasti kun siinä on niin paljon kauniita malleja. Minä sitten ostin digiversion lehdestä. 

Mallin nimi on Talvikki. Minulla kun ei oikein riitä älli koko ohjeen lukuun sanasta sanaan niin tein vähän muutoksia malliin. Ohjeessa aloitetaan sukat kärjestä varteen päin mutta minusta on helpompi neulos varresta varpaisiin. Otin sitten vain kuvio-osan ohjeesta ja silmukat loin varren resoriin että niitä oli tarpeeksi nilkkaluun kohdille. En kokenut tarpeelliseksi silmukoida niitä valkoisia kohtia ja säästin siinä aikaa.

Molemmat langat ovat 7 Veljestä ja yhteiskulutus 86g. Neulottu 3:n puikoilla.

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat sait neulottua! Harvoin minäkään teen just ohjeen mukaan. Nytkin menossa sukat, joihin pitäisi neuloa kantapää jälkikäteen, mutta enhän minä nyt sellaiseen rupea, kun sen voi neuloa samallakin :)

    VastaaPoista