tiistai 20. huhtikuuta 2021

Siniset ja valkoiset ruususukat

Samalla mallilla jatketaan kun on alkuun päästy. Värit ovat kuin suomen taivas, sininen ja valkoinen. Harvinaista että löysin varastostani edes sinistä lankaa. Olen ilmeisesti joskus ajatellut että täytyy ostaa sinistä lankaakin jos jollekin tulee tarve siitä väristä saada sukat. Valkoinen on perusväri joten sitä on aina saatavilla.

Nämä molemmat sukat ovat pienempijalkaiselle kuin oma jalkani on ettei voinut ottaa jalkakuvia. Vartta jatkettu molemmissa kymmenen kerrosta siitä mitä muuten tähän malliin teen. Valkoiset ovat kokoa 38 ja siniset 37. Eri ihmiselle joilla muuten on erimalliset jalat. Sinisessä ei oikein erotu tuo toinen vihreä kirjontalanka. Olisi pitänyt laittaa jotain vaaleampaa toisen vaaleanvihreän lisäksi.

Kuvat otin ilman viimeistelyä eli ihan puikoilta suoraan. Aika tasaista jälkeä kun langat ovat sellaisia ettei turhia epätasaisuuksia ole. Kastelin kyllä molemman parin vielä ja laitoin hiustenhuuhteluainetta veteen ja kyllä huomasi sukkien kuivuttua että aine vaikutti.

Langankulutus ei paljon poikkea vaikka sinisissä on enemmän silmukoita kuin valkoisissa. Valkoiset 52g ja siniset 54g. Molemmat neulottu 2:n puikoilla. Hidaskin saa valmiiksi useammankin parin kun ei ole polvisukista kyse.

2 kommenttia:

  1. Taas näitä nättejä sukkia. Saas nähdä milloinka mä nämä saan tehtyä ku nyt aloitinkin puseron.

    VastaaPoista
  2. Kiva sukkamalli ja kaunis ruusukuvio. Ja niin tasainen jälki tuossa kirjonnassa.
    Upeat :)

    VastaaPoista