perjantai 13. maaliskuuta 2020

Perussukkaa ja kauluria pukkaa

Piti ottaa puikoille noita harmaita lankoja ja niitä kun ei ollut tarpeeksi koko pariin niin tuli tällaiset. Miehelle nuo koon puolesta menevät mutta ajattelin että täytyy jotain piristystä saada niin laitoin raidat 7 Veljestä-raitalangasta. Nämäkään langat eivät ole omiani vaan yhden mummelin.
Paksua lankaa niin tuli äkkiä valmista mutta mun ei oikein kädet tykänneet. Lankoja kului tähän pariin 132g ja neuloin 3:n puikoilla.
Tämä kauluri taas on puolestaan sellainen jota neulon mielelläni kun on ohutta lankaa ja pienemmät puikot. Lanka on Dropsin BabyAlpaca 70% ja silkkiä 30%. Kulutus 74g ja neulottu 2½:n pyöröpuikoilla.
Kauluri meni aikuiselle naiselle niin tein tuon kauluriosuuden 15cm korkeaksi. Saksalais/venäläisessä ohjeessa vain 11cm. Reunaa jatkoin myös tuosta lehden kärjestä kun sattui olemaan vajaa kerä ylimääräisenä samaa lankaa varastossa. Reunan päättelyn tein virkkaamalla mutta en ihan ohjeen mukaan. Minä kun en harrasta virkkausta niin en aina ymmärrä niitä ohjeitakaan. Silloin teen oman pään mukaan.

2 kommenttia:

  1. kauniit perus-sukat,ja unelma kauluri?
    kerkiäisitkö minulle ensi talveksi tehdä lilasen kaulurin?:))
    Mukavaa viikonloppua,Sinulle Pirena!:))

    VastaaPoista