torstai 5. joulukuuta 2019

Lankakaupoilla

Olen nyt vallan näiden ihanien lankojen lumoissa. Sain viimejouluksi lapsiltani lahjakortin Snurreen, sinne lankataivaaseen. Kun ei tule tuolla pääkaupungissa alituiseen ravattua niin meinasi jo mennä aika umpeen lahjan lunastuksessa. Viimeviikon keskiviikkona sitten tuli tilaisuus käydä Snurressa. Eihän sieltä osannut äkkiä saada mitään tolkkua niistä kaikista ihanuuksista. Kun vähän aikaa kiertelin pöytiä niin nämä neljä vyyhtiä tahtoivat mukaani.
Nuo punertavat ja violetti ovat ohuita sukkalankoja joissa vahvike ja vihreä on 100% merinoa eli huivilangaksi sopii. Kun sitten vihdoin ja viimein sain päätettyä että mitkä vyyhdit ne mukaan lähtee niin jäi muutama kymmencenttinen vajaaksi se summa. Ostin sitten vielä yhdet 2½:n 100cm pyöröpuikot kun se koko on mun lemppari. Ei ole vielä tuota merkkiä mulla ollutkaan ja kuulin kehuttavan että olisivat hyvät. Tuli noista puikoista vielä itsellekin maksettavaa.
Viimelauantaina ajeltiin naapurikaupunkiin Ruokava-messuille niin sieltä muutaman syötävän lisäksi tarttui käteen yksi vyyhti paikallista suomenlampaanvillaa. Väri on sellainen teräksenharmaa vaikka kuvassa näyttää melkein mustalta. Eihän se sukkalankana kestä mutta ajattelin huovuttaa jalkapohjan niistä kohdin mitkä kuluvat yleensä puhki. Lupasinkin ukolleni tehdä näistä sukat kun niin ahkerasti parsii yösukkiaan. Minä en oikein tahdo ehtiä parsimaan kun täytyy koko ajan uutta laittaa puikoille. Kunhan hän oikein kehittyy parsimisessa niin voin sitten antaa omatkin reiälliset sukat hänelle ja pyytää kauniisti että jos nämä mun sukatkin parsisit kun niin hyvä jälki tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti