keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Juttua kesästä ja muustakin

Yhdet pienet junasukat sain valmiiksi. Muuten ei nyt oikein puikot suihki. Vaikka ei tuo villalanka pahemmin edes nirise helteelläkään. Mun luottolanka Fabel näissäkin ja kulutus tasan puoli kerää eli 25g. Neulottu 2½:n puikoilla. Langan väriä ei saa millään näyttämään oikealta eli on sellainen tumma petrooli.
En osaa edelleenkään säädellä väreja millään laitteella eli tulevat mitä tulevat mutta kuvasta sentään näkee että sukat ovat. Kärhötkin säilyivät talven yli eli kaikki neljä. Tässä yksi kaikkein tummin kukassa.
Vihdoin viimein sain kannettua sisällä olevat kukat kesäksi ulos niinkuin on tapana. Olen ennen pitänyt kiinanruusuja ym. kukkia leikkimökin terassilla mutta se on jo aamusta niin kuuma paikka kun aurinko paistaa että paistuvat kaikki kukat. Viimekesänä oli jo tosin mökin pohjoispuolella viritykset että sain kiinanruusut siihen ja tykkäsivät olla niin että syksyllä kukkivat runsain kukkasin.
Mies sitten väsäsi oikein hyvän pitkän pöydän kukkasille tälle kesälle. Metallia jalat ja tuo pöytälevy ettei helpolla notku vaikka on enemmänkin painoa eikä pelkää vettä kun kastellessa kuitenkin menee vesi välillä ohi purkin. Vasta nyt huomasin kuvaa paremmin tarkastellessa että tekijä on päässyt hämärästi kuvaan itsekin ikkunan kuvajaisena.
Piti laittaa kuva naapurin mamman komeasta kollikissasta joka tässä meidän nuoremman kissan kaverina. Meidän kisu ei ole huomaavinaan toista vaikka välillä ovat niin nenät vastakkain. Ihan kuin sanoisi että mene pois, minä nyt tykkään mököttää. Tuo laatikko jossa meidän kisu on niin kelpaa kaikille kissoille kun siinä on sopivasti reunoja.

4 kommenttia:

  1. Antaa kuitenkin naapurin kissan olla kylässä :)
    Meillä pyörähti tänään vapaana kulkeva kissa terassilla, kun Merri oli valjaiss aja narussa pihalla. Siinä sitä niska- häntä- ja muutkin karvat sojottivat taivasta kohti! ;D Muuten tykkää kyllä kavereista, mutta tämän koki selvästi tunkeilijaksi.

    VastaaPoista
  2. En mäkään osaa värejä säätää, aina menee jotenkin pieleen. Ovat blogissani sit sellaisina kuin kamerasta tulevat.
    Kiva kun näytit kissasikin ja naapurin katin;)

    VastaaPoista
  3. Värit kohillaan:)
    ihanat sukat,nuo kärhöt ovat kauniita,ja jotenkin nuo turkoosisukat väriltään "kaveeraavat":))
    Tolokun pöyän miehesi tehny,niinkuin kukkapöydän pitääkin olla ja kastumisvara:)tietenkin Muistaa!!:))
    Ihana selevästi mököttää teiän kissa:)
    Tärkeä laatikko:))
    Oikein ihanaa kesää!
    ja kiitos erilaisesta tarinasta" :))

    VastaaPoista
  4. Huvittaa , kun teen junasukkia , niin tuo 25 g on ihan tavallinen kulutus lankaa.:)
    Voi kärhöt on ihania.

    VastaaPoista