keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Iloinen myssy

Piti taas välitöinä neuloa tästä iloisesta langasta myssy. Aina löytyy sellaisia ihmisiä jotka tykkäävät mun värimaailmasta. On se neuloessakin vaihtelua kun ei koko matka ole vaan joko mustaa tai harmaata.
Raitojen väritys menee välillä niin ettei oikein tiedä lopussa ompelisiko sauman niin että ns. nurja puoli tulisi päällepäin vai niinkuin alunperin on tarkoitus. Vaikka onkin harmaita päiviä ettei aurinkoa näy lähimaillakaan niin kuvat tulevat vähän liiankin kirkkaita. Puhelimen kamera kai säätää itse valotusta.
Päälaelle saa tuon kauniin kukkasen kun ensin keräilin silmukat virkkuukoukulla puikolle ja neuloin pari kerrosta ilman kavennuksia. Sitten kolmannella kerroksella kaventelin silmukoita 2 yht, 2 yht jne koko kerroksen. Taas yksi välikerros ilman kavennuksia seuraavalla nuo samanlaiset kavennukset. Lopussa joku 12 silmukkaa joiden läpi langanpää pariin kertaan ja päättely.
Lankahan on sitä Karnaluksista ostamaani Novitan Puro-langan tapaista eli 100% villa. Neuloin myssyn 4:n pyöröllä ja päälaen sileän osuuden tein 3:n sukkapuikoilla. Lankaa meni 76g.
Vielä loppuun esittelen puolitoista viikkoa sitten ostamani juomapullon. Ostin naapurikaupungin Ruokava-messuilta jouluksi kun oli niin kaunista juomaa kauniissa pullossa. Tottakai ostopäätökseen vaikutti eniten juoman maku joka oli suuhun sopiva.

4 kommenttia:

  1. Pirteä pipo ja tuo päälaen "kukka" on tosi hyvä idea ! Mirja

    VastaaPoista
  2. ihana!!,rakastan värejä:))
    ...taitava neuloja olet:)!
    ..maistuis mullekki:))
    Mukavaa touhun -iltaa:))

    VastaaPoista
  3. Iloinen on just oikea nimitys tuolle hienoudelle! Malli sopii langalle tosi hyvin.

    VastaaPoista