tiistai 12. joulukuuta 2017

Junasukkia pieniin jalkoihin

Onpa noita pikkuisia junasukkia tullut neulottua kun ne valmistuu aika äkkiä eikä tarvitse mallia vahdata. Osa valmistunut jo lokakuun puolella mutta olleet päättelemättä niin ei ole voinut julkaistakaan.
Nämä ekat vaaleanpunaiset ihanaa italialaista 100% merinovillaa. Neulottu 3:n puikoilla ja lankaa meni 40g. Langan paksuudesta johtuen sopivat vähän isompaankin kuin ihan vastasyntyneen jalkoihin.
Joulunpunaisesta Fabelista (75% villa/25% polyamidi) eräälle pikkupojalle joka tykkää punaisesta. Koko on 25 ja 15cm jalkapohja eli ei enää niin pienelle. Neulottu 2½:n puikoilla ja lankaa meni n. 40g. Jalkaterään piti tehdä pari nurjaa rykelmää jalan päälle enemmän kuin ohjeessa.
Kahdet pikkusukat neulottu Baby Ull 100% merinovillalangasta jossa lukee että superwash. Oikein hyvä pikkuisen äidille joka ei jaksa käsin pestä. Pinkit neulottu 2½:n puikoilla ja painoa sukilla 29g. Valkoiset neulottu 2:n puikoilla ja lankaa meni 25g.
Vielä yhdet pilkullisesta Novitan Bambinosta, joka on kanssa 100% merinovillaa. Neulottu 2½:n puikoilla ja painoa 26g.
Sukkien teräpituudet venyttämättä pienimmästä suurimpaan 9-15cm.

3 kommenttia:

  1. Ihania junasukkia. Minunkin lempparit, kun pitää pikkuiselle tehdä sukkia =))

    VastaaPoista
  2. Nuo junasukat on niin kivoja välineuleita. Ihana rivistö nyt odottamassa pieniä jalkoja. Suvun pienille neulon aina junasukat.

    VastaaPoista