perjantai 30. joulukuuta 2016

Kylmää vastaan

Kun neuloo useampaa työtä samanaikaisesti, jää joku homma bloggaamatta. Nämä Puro-langasta neulotut tossutkin odottavat vain pesukoneeseen pääsyä, mutta ilman muovipusseja tossun sisässä en uskalla huovuttaa. Jotkut kyllä sanovat että eivät laita mitään tossun sisään mutta sitten voikin vain ihmetellä että mitäs nyt kun ovat huopuneet umpeen.
Vihertävät ovat Lehtoa ja samaa erää. Punertavat Aamuruskoa ja kerät olivat eri erää. Eipähän se näissä haittaa kun ei ole tarkoituskaan saada samanraidallisiksi. Lankaa meni melkein kerä eli 50g aina yhteen tossuun ja neuloin 6:n harmailla Novitan muovipuikoilla. Tuo mittatikku on 20cm.
Huovutus tosiaan antaa odottaa itseään mutta voi olla että ensiviikolla jo tarvitaan useampia villasukkia päällekkäin jos se kylmä saapuu.
Vai mitä olette mieltä? Joko näillä vanhoilla tossuilla voi heittää vesilintua, niinkuin sanonta kuuluu. Olen näistä blogikirjoituksen tehnyt vuodatuksen puolella 28 lokakuuta 2009. Olivat ensimmäinen huovutusprojekti jonka tein. Olisi pitänyt laittaa nahkapohjat jo heti alkuunsa mutta laiskuus voitti.
Syksyllä kun neuloin useamman parin tätä tossumallia niin on jäänyt ylöskirjaamatta tämä pari. Neulottu luonnonvalkeasta Nallesta ja kulutus 60g. Puikot ovat olleet varmaan 2½.
Vielä pari päivää aikaa osallistua arvontaani.

3 kommenttia:

 1. Ihanat nuo valkoiset tossut! Mukavaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 2. Mikäs minut tänne toikaan, kaunis värikäs raidallinen käsityö ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania tossukoita. Itse koneella huovuttaessa laitan aina muovia sisustaan..
  Oikein onnekasta ja työn täyteistä uutta vuotta =))

  VastaaPoista