tiistai 12. toukokuuta 2015

Sukattaa ja huivittaa

Sukkabuumi vaan jatkuu kun on niin monet ohjeet tulostettuna. Tämä malli on niin monesti nähtynä tuolla fb:n puolella että aloitin sitten minäkin. Lankoina, musta Novitan tico tico ja tuo kirjava Drops Delight. Kahdesta eri kerästä mutta vähän on vaihtelua eri kerissä. Eihän noista symmetrisiä saa, eikä tarvitsekaan.
Tulee vähän pientä kokoa kun otin silmukkamäärät pienimmän mukaan. Dropsin ohjeessa on kolmea eri kokoa ja kun on taas kirjoneuleestä kyse, niin kutistumista havaittavissa. Meidän perheestä ei löydy näin pieni- ja kapeajalkaista mutta joulua ennen kun tarjoaa jollekin, niin eiköhän ne kauppansa tee.
Kai se täytyy tuossa aloittaa kärkikavennukset että pysyy kukkanen kokonaisena.

Sitten iski kova huivitusvimmakin kun tuota tulostekasaa kävin läpi. Kyllä vaan on niin kiva välillä neuloa tosi ohutta lankaa vaikka ei nuo sukkalangatkaan sieltä paksuimmasta päästä minulla ole. Tämä huiviohjekin on Dropsin sivuilta. Sieltä sitä löytyy kyllä kaikkea ihanaa. Vähän ihmettelen välillä kun joku kyselee että mistä ohjeita ja millä mallilla mitäkin tekisi. Hukassa nyt voi olla joku tietty ihana ohje mutta valinnanvaraa on nykyään niin paljon että plääh tulee kun omia ohjetallennuksiakin selailee. Tässä viikko takaperin siivosin vähän omista kansioistani pois semmoisia ohjeita joita on vain tullut ihan liikaa talletettua. Uusia mahtuu sitten taas tilalle ja löytääkin jotakin.
Lähden torstaiaamuna isäni syntymäpaikkaa katsomaan tuonne Karjalaan rajan taakse. En ole sielläpäin vielä käynyt ja matkaseurue on ihan outoa mutta eipä ne kauaa liene outoja. Alkaa tädit ja sedätkin olla jo senikäisiä ettei niistä ole matkaseuraksi.

Siksi tässä näyttelin vain keskeneräisiä kun on tämä päivitystahti ilmankin jo harva ja välillä vieläkin harvempi.

10 kommenttia:

 1. Todella kauniita molemmat keskeneräiset. Miltä ne mahtavatkaan näyttää valmiina. Oikein hyvää reissua juurille:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat tuloillaan. Hieno malli.

  VastaaPoista
 3. Hyvä lankavalinta. Kuvio tulee hyvin näkyviin.

  VastaaPoista
 4. Nätit sukat tulossa, taitaa olla yksi niistä Dropsin malleista, jotka minullakin on listallani, pitäisi vaan osata useammasta nätistä yksi valita...

  VastaaPoista
 5. Onpa tuloillan kauniit sukat ja ihana huivi =))

  VastaaPoista
 6. Aivan upeat sukat ovat tulossa, tuo on todella kaunis malli! Minustakin valinnanvaraa on liikaa, netti ja lehdet ja kirjat. Elämä vaan on liian lyhyt!

  VastaaPoista
 7. Nuo kirjoneulesukat näyttää aina niin hienoilta, että kyllä minun on joskus pakko sellaiset tehdä. Pakko ainakin yrittää.

  VastaaPoista
 8. Oi, minä haluaisin, että myös minua huivittaisi. Haluaisin nimittäin luopua kaikista ostohuiveista ja haluaisin käyttää vain itse tehtyjä huiveja. Mutta se on paremmin sanottu kuin tehty. Nyt minua niin matottaa.... :-)))

  VastaaPoista