keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Angorakirjoneulemyssy

Hyvä tuli, joskin ihan hitusen liian iso. Olisi voinut olla numeroa pienemmät puikot mutta tahtoo nuo muut kirjoneulevermeet tulla aina liian sopivia joten otin sovinnolla isommat puikot. Kirjoneulehan aina kutistuu neuloessa. Minä en ainakaan osaa jättää lankoja niin löysälle etteivät kiristäisi. Jos oikein löysälle jätän, niin ei ole sitten jälkikään kaunista.
Kyllä nyt olen niin sävy-sävyyn ulkoilutakkini ja myssyn kanssa. Viimeviikolla näin tuolla fb:n puolella kun joku esitteli uusia sukkiaan tällä samalla kuviolla. Ohje on kuulemma tämän syksyn jossain SuuriKäsityö-lehdessä. Minä tämän myssyohjeen olen tulostanut jostain tuolta netin ihmeellisestä ja idearikkaasta maailmasta. Olin kanssa suunnitellut että teen samalla kuviolla sukat tai kintaat kun ohjeen lisäksi on hyvä mallipiirros. Ohjehan on lontoonkielellä, joten jätin ohjeen lukematta ja seurasin vaan piirrosta.
Myssyyni meni lankaa 40g ja neuloin 4:n puikoilla. Tämän verran jäi lankoja tähteeksi, 9g. Tuo vaaleanpunainen on purkulankaa mutta hyvä lanka kun ei ole purkamisesta kärsinyt.
Onni taas potkaisi ja voitin Vastarannan Virkkaaja-blogissa olleessa arvonnassa näin ihanan palkinnon. Joululahjoja jo vähän etuajassa.
Kiittelen kaikkia edellisiin kirjoituksiini kommentoijia tässä yhtäaikaa. Yritän käydä vastavierailulla mutta aina se ei tapahdu ihan äkkiä.

15 kommenttia:

 1. Kaunis pipo, varmaankin lämmin. Ihana joululahja palkinto:)

  VastaaPoista
 2. Todella nätti pipo ja jos on vähän iso, niin ei ainakaan kiristä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä onkin nätti myssy, ihanan pehmoisen näköinen.
  Onnittelut arvontavoitosta!

  VastaaPoista
 4. Tuo on ihana pipo. Omaani, alpakkaista, olen pitänyt tosi paljon ja ajatellut jo tehdä saman uudestaan mutta hiukan värikkäämpänä. Tässä sun omassa on kauniit värit :)

  VastaaPoista
 5. Tuo on hyvin kaunis kuvio, on ollut itsellänikin mielessä.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana myssy ♥ Voi minäkin toivon joulupukilta tuommoista myssyä. Joskus lapsena minullakin oli angoramyssy ja muistan vieläkin kuinka ihanan pehmoinen se oli.

  VastaaPoista
 7. Hieno myssykkä. Minullakin on tuo sukkamalli tulossa puikoille, saa nähdä kerkiänkö tällepuolen joulua sitä aloitella, mutta jospa elämää ois vielä joulun jälkeenkin :)

  VastaaPoista
 8. Ihana, ihana myssy! Hempeä muttei liian imelä. Tosi kaunis.

  VastaaPoista
 9. Bongasin Selman blogista sinut Pirena pitkästä aikaa.
  Vuodatuksen kompuroinnin jälkeen muutin sieltä pois ja kadotin monia blogiosoitteita. Pikku hiljaa olen haeskellut heitä uudestaan.
  Neuleintosi jatkuu ilmeisesti saman. Niin minunkin, joskus hiipuen, joskus voimistuen. Väliin änkee joskus muutakin kiinnostavaa tekemistä.
  Tässä olet neulonut sievän myssyn.

  VastaaPoista
 10. Kaunis kaunis myssy. Muistan kuinka koulutansseissa minulla oli ihka uusi angorapusero, vaalean sininen. Kun tanssi oli loppu kavaljeerin takki on paksun karvapeiton päällystämä!!

  VastaaPoista
 11. Myssy on ihanan utuinen ja mallineule tosi kaunis!

  VastaaPoista
 12. Tämä on niin ihana, etten löydä sanoja. Ole onnellinen ja ylpeä!

  VastaaPoista