sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Vaaleanpunaisia unelmia

Nyt täytyy tikusta tehdä asiaa että olisi jotain kirjoitettavaa. Niinkuin noista pilvistä esimerkiksi.
Ei tässä nyt muutenkaan ole unelmille oikein aikaa. Penkkarit lähestyy ja pojan puku on vielä ihan alkutekijöissään. Mallikuvat on tiedossa mutta minusta ei meinaa olla niiden unelmien toteuttajaa. Tiedän että pystyn melkein mihin vain ompelun saralla mutta nyt tökkii pahasti.
Neulominen on sitäpaitsi paljon hauskempaa, eikä ollenkaan niin aivoja rasittavaa kuin tuo puvun suunnittelu. Nuorimmaisesta lapsestamme on kyse tässä tehtävässä. Onneksi voidaan käyttää yhtä edellisen penkkarilaisen puvun osaa vaikka hän olikin tyttö.
Viimelauantaina käytiin kirpparilla saalista hakemassa eli musta miesten iso nahkatakki ja jokuset risat tyttöjen nahkasaappaat. Kaikki mistä vaan nahkaa irtoaa ja siitä isosta takista saa vaikka mitä tehtyä.
Loppuun laitan erään projektin jota neulotaan tuolla fb:n puolella porukalla eli salainen huivi. Lankana taas ihana Zeldan värjäämä Pirtin kehräämön 100% kampalanka. Huivi tuossa vasta puolimatkassa ja luulen että lankani loppuu ennenkuin huivi on valmis. Varastoistani löytyy varmaan samaa sävyä lankaa vaikka ei ihan samaa laatua, mutta reuna saa olla olla sitten erilainen.

6 kommenttia:

 1. Aivan upeanihanan värinen huivi tulossa <3
  Tsemppiä penkkaripuvun kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen huivi sinulla valmistumassa. Omaani en ole ehtinyt vielä aloittaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana väri ja kauniita talvikuvia.

  VastaaPoista
 4. Myös minun kuopuksellani on penkkarit. Täytyy heti tänään kysyä asusuunnitelmia. Kiitos muistutksesta :)

  VastaaPoista