perjantai 10. tammikuuta 2014

Kuplakintaat

Pääsinpäs minäkin tähän jälkijunaan eli sain neulottua ensimmäiset kuplat. Keräilin erinäisiä kikkoja tuolta fb:n puolelta, että miten helpoimmin saisi tehtyä.

Tuo karvainen lanka on Teddyä eikä ollut sieltä helpoimmasta päästä neulottava. Sitä oli joku kuitenkin käyttänyt toisena lankana ja niinhän sitten minäkin. Kun ei siitä oikein mitään muutakaan osannut tehdä. En tiedä miksi sitä yleensä olen edes ostanut kun ei vaan miellytä. Nuorempi tyttö neuloi kaulahuivin pienenä, mutta minä en ole neulonut ennen näitä kintaita kyseisestä langasta mitään. Onhan siinä osa villaa, mutta nuo karvat on kyllä tekokuitua.
Värit on näissä kinnaskuvissa jonkunverran pielessä mutta mitäpä ne muutakaan voisi olla tällaisilla valottomilla pilvisillä päivillä. Teddy on sitä beesväristä ja tumma lanka luonnonmustaa 100% villaa. Vihreä pyyheliina heittää noihin kintaisiinkin vihreän sävyn.
Kai ne kuplilta näyttää, mutta laitoin tarkoituksella toisen kintaan nurinpäin että näkyy sekin puoli. Joku jossain esitteli kanssa nurjaa puolta mutta se oli ihan erilainen. Alkuperäinen ohjehan on Neulovan Nartun blogista. Kait se vielä täytyy toiset vääntää joistain kauniimmista langoista. Painoa kinnasparilla 107g ja neulottu 4:n puikoilla.
Piti ottaa kuva tästä inkivääristäkin kun on niin kivan mallinen. Minulle tulee mieleen semmonen vuohipukki kun vähän mielikuvitusta käyttää.


Joulusta senverran että meillä se vielä on jouluvalot sekä sisällä että ulkona. Tämä kuusi on kiivennyt kaksipuolisen pihakeinun päälle. Sieltä se näkyy kauas, eikä tarvitse niin pitkä kuitenkaan olla. Hyvin kun on kiinnitetty sekä kuusi että valot siihen, niin eipä myrskyssäkään irronneet.

18 kommenttia:

 1. Kivat kinttaat taas :-)
  Omanikin olen jo koekäyttänyt, ja hyväksi todennut, kiitoksia vielä <3
  Ihan selvästihän tuossa vuohipukki on, inkivääriksi naamioituneena :-O

  VastaaPoista
 2. Teddy-lanka näyttää kivalta kuplaneuleessasi. Ihan kuin pieniä pupujen häntätupsuja olis rivittäin. Tykkään kovasti ♥

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköiset kintaat, kuplat näyttää pienoltä lumipalloilta.
  Hauska inkivääripukki:))

  VastaaPoista
 4. Ihanat vantuut, niin pehmoisen näköiset =))

  VastaaPoista
 5. Komiat vanttuut. En ole miekään vielä kuplia neulonu. Ohjehan on jossain käsityökirjassa, jossain -70 luvulla ilmestyneessä. Ja löysinpä yhdestä vanhasta käsityölehdestäkin, taisi olla ennen sotia ilmestyneessä, kuplan ohjeen. No ehtiihän tuon vielä tehdä sitten ,kun pahin innostus on muilta mennyt ohi:):) Miehän tuun aina jälkijunassa.

  VastaaPoista
 6. Kivat lapaset. Kaikkialla kuplii....
  Minäkin aloin tehdä kerrosrivinousua, jotakin uutta kokeillakseni.
  Hyvää talven jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 7. Enpäs osaa sanoa onko oikein vaiko OIKEIN neulottu, mutta nätit on. Olen vähän katsellut ohjetta, näytti hankalalta. Täytyy tutustua joku kerta paremmin.
  Teddystä neuloin joskus tyttärelle myssyn johon tuli tupsut päälaelta niskaan saakka ja tupsukaulaliinan. Niihin lanka tuntui sopivan. Itse en kyllä tykännyt, oli minun makuuni liian karvaista lankaa :)
  Meillä on kans jouluvalot vielä ja saakin olla niin kauan että aurinko alkaa näyttäytyä. Muut koristeet kyllä heivasin jo odottamaan ens joulua.

  VastaaPoista
 8. Kivat kuplat.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 9. Kauniit kuplat. Minun kuplistani tuli niin harvat etten taida ihan pian toisia tehdä :/

  VastaaPoista
 10. Minäkään em osaisi karvaista lankaa käyttää, mutta kuplalapasiin se näyttää sopivan mainiosti!

  VastaaPoista
 11. Mukavan näköset kuplat mun miälest. Ja inkivääri o vinkeen näköne :)

  VastaaPoista
 12. Kivat kupat :) Minulta löytyy myös Teddyä enkä todellakaan tiedä, mitä siitä tekisin.

  VastaaPoista
 13. Hei, Tulethan kahville kanssani?

  VastaaPoista
 14. Lämpimännäköiset kintaat.

  VastaaPoista