lauantai 8. kesäkuuta 2024

Neitoperhonen-testisukat

Maaliskuussa huomasin Niina Laitisella taas uusia testineulottavia sukkia. Yhdet sieltä nopeasti puikoille kun nimikin oli niin kaunis, Neitoperhonen. Kotona oli ohjeessa tarvittavat langat paitsi tuo värikäs lanka ei ihan ollut samalla värinumerolla mutta sai kelvata. Koska neulonta-aika oli lyhyt niin riitti kun yhdenkin sukan sai valmiiksi. Tarkoitushan oli huomata jos ohjeessa oli virheitä.

Kun aloitin värikkään kerän sisältä niin ensin tuli tuota puna/vihreää lankaa. En alkanut pätkimään lankaa vaan jatkoin suoraan toiseen sukkaan. Tulikin sitten paljon vaaleampi jälkimmäisestä sukasta jonka sain valmiiksi vasta nyt kuluneella viikolla. Ohjeessa oli koko 39 ja neulottu 2½:n puikoilla. Mulla on ilmeisesti niin tiukka käsiala Niinan käsialaan verrattuna että noista sukista tuli paljon pienemmät. Terän pituus vain 20cm eli noin kokoa 32/33.

Tämän kuvan otin silloin maaliskuussa ja mietin että miten saan sen esiteltyä niin että näkyy sekä etu- että takaosa sukasta samassa kuvassa. Lankojen yhteiskulutus sukkapariin oli 72g ja neuloin siis puikoilla 2½.

1 kommentti:

  1. Tosi kaunis malli johon tuo värikäs lanka sopii erittäin hyvin. T. Sartsa

    VastaaPoista