lauantai 13. huhtikuuta 2024

Kesävauvoille myssyjä

Kun lankoja löytyy omista kätköistä paljon niin välillä tulee esille sellaisiakin joista ei äkkiä tule mieleen että mitä niistä neuloisi. Tullut vaan ostettua joskus aikoinaan kun sattuivat silmiin silloisesta paikallisesta lankakaupasta joka myi Dropsin lankoja. Sukkalangoiksihan nämä eivät käy kun koostumus on 52% merinovilla ja 48% puuvilla. Kun on vähän aihetta tulevaan kesäiseen tapahtumaan niin etsin sitten Dropsin sivuilta ohjeita vauvanmyssyihin. Ohje löytyy täältä.

Tämä kuvio miellytti silmää koska olin samalla kuviolla aikoinaan neulonut muutamankin huivin. Ensin neuloin tuon vihreän ja heti perään pinkin ja lilan myssyn. Ohje oli vähän vajavainen mielestäni mutta ei haitannut minua kun muutenkin tahdon aina muuttaa valmiiksi kirjoitettuja ohjeita mieleisiksini. Etureunan virkatun osan tein kanssa vähän oman pään mukaan. Myssyn alareunaan laitettiin ohjeen mukaan silkkinauha mutta tein nyörin i-cord-tekniikalla.

Vaikka lanka oli sama kaikissa vain eri väriä niin muutaman gramman heitto lopullisessa painossa. Vihreä 36g, pinkki 37g ja lila 34g. Kaikki neulottu 3:n pyöröllä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti