maanantai 22. elokuuta 2022

Auringonkeltaista ja violettia

Nämäkin kaksi paria ovat olleet valmiina jo kesäkuun alusta mutta jääneet tuonne pussin pohjalle unohduksiin. Tuosta kirjavan kukertavasta langasta olen joskus vuosia sitten neulonut aikuisten sukat ja käyttänyt sitä ehkä johonkin kirjosukkiin. Vaikka ei pieniin sukkiin paljon lankaa edes mene niin ei niitä nyt ihan muutamasta metristä sentään valmistu. Voi olla että joku vauva mielelläänkin katselee varpaitaan kun ovat auringonkeltaiset. 


Toinen pari junasukkia sitten vähän tummemmasta langasta. Tykkään itse violetista väristä kaikissa sävyissään. Tiedä sitten löytyykö ketään joka vauvalleen haluaisi mutta kai ne paikkansa löytävät. Olen nyt alkanut neulomaan junasukkien varret isommalla silmukkamäärällä ja kaventanut sitten terään tullessa. On monta tapausta jossa sukat muuten olisivat vauvelille sopivat mutta kun on niin pullukat pohkeet niin ei vaan ole venyneet tarpeeksi.

Melkein grammoilleen meni lankaa molempaan pariin. Oranssikeltaiset 28g ja violetit 29g. Molemmissa silmukat luotu 3:n ja varsi neulottu 2½:n puikoilla. Kantapäästä lähtien sitten 2:n puikot.

1 kommentti: