keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Mainoskassin korjausta

Joskus täytyy tehdä sellasia töitä joita joku ei ymmärrä ollenkaan. Eikä aina itsekään mutta tehtyä tulee kuitenkin. Niinkuin tämän jo aikaa nähneen mainoskassin korjaus ettei leivät jonakin kauniina päivänä leviä kadulle. On siinä jotain painavaa kannettu kun on jo viittä vaille poikki tuo yksi kohta kantimesta.
Meidän perheessä on kyllä aina ollut se tapa ettei kauppaan lähdetä ilman omaa kassia. Tuollaisia mainoskasseja on autossakin aika monta ja minulla veskassa aina ainakin yksi. Ettei vaan joudu vahingossakaan ostamaan muovikassia.
Poika toi mukanaan vanhan lakanan jossa keskellä reikä. No tietäähän sen että ei lakana mihinkään kulu reunoista. Siitä leikkasin uudet kantimet kassiin ja nyt varmaan pelittää niiden osalta kauemmin kuin koko kassi muuten. Lyhensin tarkoituksella kantimia alkuperäisestä pituudesta.

4 kommenttia:

 1. sama täällä,kassin sankoja lyhennelty.
  Hyvä tuli kassista:)
  Minulla kans useampi kangaskassi käsveskassa:)

  VastaaPoista
 2. Vaikka kangaskassin rivat kuluvat, onneksi ne saa uusittua.

  VastaaPoista
 3. Hei Pirena! Kiitos kivasta kangaskassi-aiheisesta blogistasi :) Kirjoitin blogin hieman sivuavasta aiheesta, nimittäin kangaskassien tuunaamisesta lasten synttäreillä. Inspiraatioksi laitoin linkin muutamaan hyödylliseen blogiin, myös sinun. Tervetuloa katsomaan :) https://www.talenco.fi/blogi/2023/02/27/kangaskassien-tuunaus-on-hauskaa-ja-luovaa-ohjelmaa-lasten-synttareilla/

  VastaaPoista