lauantai 12. toukokuuta 2018

Valepalmikkoraitoja sukissa

Sukkia, sukkia vaan vaikka lämpimyyden puolesta muutenkin nyt tarkenee. Tässä sukkaparissa testasin tämän kevään uutuuslankaa että miten se taipuu puikoille.
Joku oli tuolla fb:n puolella saanut raidat niin kohdistettua että minunkin piti koittaa että onnistuuko. Jouduin muutaman metrin ottamaan pois välistä että sain kohdistettua jälkimmäiseen saman värin aloitukseen. Loppu ei sitten ihan samoin mennytkään vaikka kerrosmäärät on molemmissa sukissa samat. Tuo punakärkinen on se jälkimmäinen sukka. Tietää sitten kumpi on kummankin jalan.
Tämä lanka on nimeltään kai vesimelonia ja itsessään jo tarpeeksi kuviollista. Siltikin piti jotain kuviota hakea ettei ihan yksitoikkoiseksi käynyt neulominen. Laitoin sitten pari riviä valepalmikkoa ja toiseen reunaan vielä terään yhden pätkän. Oli tarpeeksi helppo kuvio että voi neuloa ulkonakin ilman ohjetta.
Langan koostumus on 72% puuvilla/18% polyamidi/10% polyesteri. Kerä on 100g/420m ja tasan puolet eli 50g meni näihin sukkiin. Neuloin 2½:n puikoilla. Vielä saa toiset samankokoiset eli noin 40 numeroiseen jalkaan. Ei ole vielä kokemusta että miten pysyvät sopivina vai joko ekassa käytössä venähtävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti